mitokondri
Yeni Üye
düzeltiyorum arkadaş potansiyel demiş.yani rıfkı hoca potansiyel olarak ronnieyi geçmiştir.
Buradaki tum yazilari okuduguna emin misin ben ozellkile herseferinde konuyu resimlerin sahibine getirmeye calisiyorum LUTFEN TEKRAR OBJEKTİF olarak okumayi dene ... Yanlis yorumladigini dusunuyorum
Benim uye fotolari bolumunde
hoca maliyeti
spor salonu maliyet
kullsndigim supplementlerin maliyeti( hatta korkulmasin diye azalttim

hepsi mevcut lutfen bu konuyu buraya tasima sorularin dogrudan sor cunku aradan cumleler alip gordugun resimlerin yorumlarini es gecmissin ....
Son bir soru bu da benden sana gelsin lutfen cevabi bana yaz burada millette kendi dusundun cevabi
bu forumda steroid kullandigini beyan eden ve isimlerini kullanma sekillerini yazanlar var....
Bu forumda supplementler le boyle oldugunu iddia eden neler kullandigini tek tek yazan hatta bazi markalari ise yaramaz bu marka hepsinden iyi gibi yorumlar kullananlar var( ben dahil)
bu forumda gittigi spor salonunu ovenler var ....
Simdi ben sahsim adima gelisimimde yardimci olan supplementleri yazmisim destek olan hocanin ismini yazmisim ayni bu supplementi kullanin dwmek gibi hocayi da yazmisim nasil seni gelistirecegini dusundugun peynir alti tozuna ( whey protein) ovuyorsam hocayi da ovmek cok dogal
bu gelisimi kendime mal edip ukalalik yapip hocayi es mi gecseydim...... ????????
Lutfen bu basliga bagli kalarak ve resimlere bakarak yorum yap begenirsin begenmezsin kendi yorumun ama aradan tek satir alip alayci bir tavir uzucu ve kirici oluyor.....