Eskiden serbestçe istediğimiz siteden alış veriş yapabiliyoduk. Bu yüzden yurtiçi supplement distrübitorleri fahiş fiyat politikası izleyemiyolardı, hardline ürünleri aşırı ucuz olmasına rağmen kimse satın almıyodu. Daha sonra supplement disbrütörleri, devlete vergi verdiklerini, kendilerinin devlet tarafından mali ve sağlık yönünden düzenli olarak denetlendiğini, fakat yurt dışı supplementlerinin denetimsiz, sağlıksız ve bazı ürünlerin ölümcül olduğunu savunarak kanunla yurtdışı alışverişin yasaklanmasını talep ettiler. Bu nedenle 2008 yılında çıkan kanunla yurtdışı supplement alış verişine sınırlamalar ve bazı yasaklar getirildi. Bu kanun çıktıktan sonra zaten yurtiçi supplement fiyatları kısa süre sonra aşırı zamlandı ve hala yüksek fiyat politikası devam ediyor.Neden bizim devletimiz yurtdışından supplement getirmeyi yasakladı ?
Sipariş versem erzuruma veya erzincana gelir mi ??Reçete yazdırıp getittircem bayramdan sonra
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
peki Burada gümrük yok ben recetemi alıp kime goturecem ?Istediğimyere gelir kardeş
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
onu bilmiyorum kardeş gümrük var diye hesap ettm bnpeki Burada gümrük yok ben recetemi alıp kime goturecem ?
ben erzurumdayim burada gümrük yok ürün ptt Ye mi gelecek recetemi ptt yemi goturcembulunduğun ilin merkezinde ptt gümrüğü var her ilin merkezinde ptt gümrüğü var çağrı tebligatı geldimi gider alırsın yani şehir dışına çıkacak bir durum değil
Bu almanyada hangi magaza bilginiz var mi?
Hocam yurtdışından gelirken bir valiz dolusu birbirinden farklı supplement geçirmene izin verirler mi acaba,kendim kullanıcam,markaları deniyorum,hediye edicem arkadaşlarıma vs.vs.vs.desen mesela?Bu almanyada hangi magaza bilginiz var mi?
Hocam yurtdışından gelirken bir valiz dolusu birbirinden farklı supplement geçirmene izin verirler mi acaba,kendim kullanıcam,markaları deniyorum,hediye edicem arkadaşlarıma vs.vs.vs.desen mesela?