Bu nasıl bir rezilliktir?

gramaj yükseldikçe kargo artar ;) küçük gramajlı ürünler bakın kargoları ucuz tutuyor yağ yakıcılıar pre workoutlar felan kargolar ucuz ama protein tozu felan dediniz mi sıkıntı olur benden söylemesi ;)

her gönderi için yeni bir rapor ve reçete aranmasına gerek bulunmamaktadır.

Yani bir kere reçete yazdırdık ve teslim ettik, 1 yıl içinde o üründen istediğimiz kadar alabiliyoruz öyle mi? enfes.

Aile hekimi ile konuşup ne yapabileceğimizi bir konuşalım bakalım :)

Ufak tefek ihtiyaçlar oluyor, mesela kafein tablet, bazı aminoasitler, balık yağları vs.

Reçetenin bir fotoğrafını atabilir misiniz?

ST25i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

reçete nin fotosunu attım foruma reçete niz 1 yıl geçerlidir Bilginize reçeteye yazdirdiginiz adete dikkat edin 1 adet yazdırıp fazlasını siparis etmeyin paketi vermezler ;)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

reçete nin fotosunu attım foruma reçete niz 1 yıl geçerlidir Bilginize reçeteye yazdirdiginiz adete dikkat edin 1 adet yazdırıp fazlasını siparis etmeyin paketi vermezler ;)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kardeş foruma attım derken tam nerde :)

Almanyadan yakinlarima optimum whey casein bcaa glutamin iso 100 siparişi verdim bayrama gelirken getirecekler 350 tl tuttu hepsi burdaki fiyatını hesaplasak 800 den aşağı gelmiyo
Hayatta turkiyeden supplament alman daha

Başlık, alakası kalmadığı için supplementler.com bölümünden konu dışına taşınmıştır.

yurtdışından sipariş ettiğim ürünleri bana gönderilen faturadaki ürün isimlerinin aynısını reçeteye yazdırdım sıkıntısız bir şekilde teslim alıyorum unutmayın genel tabirler kullanamazsınız protein tozu yağ yakıcı vs vs faturadaki tam ürün ismi ne ise reçeteye de o yazılacak reçetemi paylaşıyorum ;)[DOUBLEPOST=1404734265]

Eklentiler

• 20140606_153629.jpg
    20140606_153629.jpg
    107 KB · Görüntüleme: 447
yurtdışından sipariş ettiğim ürünleri bana gönderilen faturadaki ürün isimlerinin aynısını reçeteye yazdırdım sıkıntısız bir şekilde teslim alıyorum unutmayın genel tabirler kullanamazsınız protein tozu yağ yakıcı vs vs faturadaki tam ürün ismi ne ise reçeteye de o yazılacak reçetemi paylaşıyorum ;)[DOUBLEPOST=1404734265]
Nasıl gonderiyorsun belgeyi veya nasıl istiyorlar kesin geliyormu

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nasıl gonderiyorsun belgeyi veya nasıl istiyorlar kesin geliyormu

Aile hekimi de yapabilirmi

Nasıl yani simdi bi doktordan reçete ile aldim diyelim. Sürec sipariş nasil oluyor detaylica yazar misin

Aile hekimi nasıl karşıladı peki isteğinizi :) bana ters teper gibi geliyor zararlı vs gibi cevaplar alırım diye denemedim ..

dışardan alıma devam :) para kaptırmak yok bunlara ;)
Kargo beraber bcaa kaca mal olur multipower tr d 85 tl

Kargo beraber bcaa kaca mal olur multipower tr d 85 tl

gramajına göre değişir 500 gram a kadar 5-11 usd arası olabilir tam net olmamakla beraber[DOUBLEPOST=1405336970][/DOUBLEPOST]
Aile hekimi nasıl karşıladı peki isteğinizi :) bana ters teper gibi geliyor zararlı vs gibi cevaplar alırım diye denemedim ..

aile hekimim düzenli spor yağptığımı bildiği için bana güveniyor reçete yazdırırken herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum ;)

gramajına göre değişir 500 gram a kadar 5-11 usd arası olabilir tam net olmamakla beraber[DOUBLEPOST=1405336970][/DOUBLEPOST]

aile hekimim düzenli spor yağptığımı bildiği için bana güveniyor reçete yazdırırken herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum ;)
Kardeş hangi siteden almamizi öneriyorsun peki

Back
Yukarı