kdrklc54
Üye
kargo ucuz olsa ya geçen kim dedi 43 dolar tutmuşdışardan alıma devampara kaptırmak yok bunlara
![]()
kargo ucuz olsa ya geçen kim dedi 43 dolar tutmuşdışardan alıma devampara kaptırmak yok bunlara
![]()
her gönderi için yeni bir rapor ve reçete aranmasına gerek bulunmamaktadır.
Reçetenin bir fotoğrafını atabilir misiniz?
ST25i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
kardeş foruma attım derken tam nerdereçete nin fotosunu attım foruma reçete niz 1 yıl geçerlidir Bilginize reçeteye yazdirdiginiz adete dikkat edin 1 adet yazdırıp fazlasını siparis etmeyin paketi vermezler
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasıl gonderiyorsun belgeyi veya nasıl istiyorlar kesin geliyormuyurtdışından sipariş ettiğim ürünleri bana gönderilen faturadaki ürün isimlerinin aynısını reçeteye yazdırdım sıkıntısız bir şekilde teslim alıyorum unutmayın genel tabirler kullanamazsınız protein tozu yağ yakıcı vs vs faturadaki tam ürün ismi ne ise reçeteye de o yazılacak reçetemi paylaşıyorum[DOUBLEPOST=1404734265]
Aile hekimi de yapabilirmiNasıl gonderiyorsun belgeyi veya nasıl istiyorlar kesin geliyormu
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasıl yani simdi bi doktordan reçete ile aldim diyelim. Sürec sipariş nasil oluyor detaylica yazar misinyurtdışından sipariş ettiğim ürünleri bana gönderilen faturadaki ürün isimlerinin aynısını reçeteye yazdırdım sıkıntısız bir şekilde teslim alıyorum unutmayın genel tabirler kullanamazsınız protein tozu yağ yakıcı vs vs faturadaki tam ürün ismi ne ise reçeteye de o yazılacak reçetemi paylaşıyorum[DOUBLEPOST=1404734265]
yurtdışından sipariş ettiğim ürünleri bana gönderilen faturadaki ürün isimlerinin aynısını reçeteye yazdırdım sıkıntısız bir şekilde teslim alıyorum unutmayın genel tabirler kullanamazsınız protein tozu yağ yakıcı vs vs faturadaki tam ürün ismi ne ise reçeteye de o yazılacak reçetemi paylaşıyorum[DOUBLEPOST=1404734265]
Kargo beraber bcaa kaca mal olur multipower tr d 85 tldışardan alıma devampara kaptırmak yok bunlara
![]()
gramajına göre değişir 500 gram a kadar 5-11 usd arası olabilir tam net olmamakla beraber[DOUBLEPOST=1405336970][/DOUBLEPOST]Kargo beraber bcaa kaca mal olur multipower tr d 85 tl
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aile hekimi nasıl karşıladı peki isteğinizibana ters teper gibi geliyor zararlı vs gibi cevaplar alırım diye denemedim ..
Kardeş hangi siteden almamizi öneriyorsun pekigramajına göre değişir 500 gram a kadar 5-11 usd arası olabilir tam net olmamakla beraber[DOUBLEPOST=1405336970][/DOUBLEPOST]
aile hekimim düzenli spor yağptığımı bildiği için bana güveniyor reçete yazdırırken herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum![]()