Bu nasıl bir rezilliktir?

Cumhurbaskanligi secimleri yaklasiyor. Sayimizi yeterli bulurlarsa dikkate alacaklardir.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Arkadaşlar heyecanınızı hem takdir ediyor ve hem de anlıyorum.
Lütfen enerjinizi daha hedefe odaklı ve olabilir işlere yöneltin.
Sayınız kaç olursa olsun, ülkemizin içinde bulunduğu siyasi iklimde talebiniz ancak gülümsetecektir.
Yine de başarılar dilerim.

Doğal besinlere yönelin sevgili kardeşlerim ben hayatımda hiç suni toz kullanmadım çok güçlü ve sıhhatliyim. Gelişmem toz kullananlardan bile daha iyi oldu . Paranızda yabancıya gitmemiş olur bizim yerli çifçimiz hayvancımız kazanır.

Optimumun orginal ozelliklerini yazabilecek olan varmi urunumun sahte olup olmadigindan emin degilim

Oku !Okumazsan Oku yersin!!

Son düzenleme:
umarım konuya ilgi artar destekçi çoğalır en azından kargo masrafı ek olarak yurtdışı fiyatlarına istediğimiz ürünleri kullanabiliriz seçme hakkımız olur mecburi marka yada aroma kullanma veya çıkan ürünü aylar seneler sonra görme 2. el sitelerindeki çakma ürün satanlara prim vermeden dilediğimiz gibi sipariş verip temin edebilirz

Doğal besinlere yönelin sevgili kardeşlerim ben hayatımda hiç suni toz kullanmadım çok güçlü ve sıhhatliyim. Gelişmem toz kullananlardan bile daha iyi oldu . Paranızda yabancıya gitmemiş olur bizim yerli çifçimiz hayvancımız kazanır.
ayrıca yeri burası değil belki ama avatarınıza binayen diyorum "hocam" paramız yabancıya gitmesin diye 3 katı fiyatına ürün alalım 3 kuruş fazla kazancaklar diye hibrit gdo lu gıdaları yada organik adı altında 10 katı fiyatlara insan sağlığını hiçe sayan çiftçilerimize ve 30 35 günde civcivden tavuk yapan hayvancılarımız kazanmaya devam etsin dimi baya doğal çünkü yanlız doğal olan artık yurdum insanın alıştırılmış olduğu kazık yemenin gayet doğal olduğu yoksa ortada doğal bişey yok

umarım konuya ilgi artar destekçi çoğalır en azından kargo masrafı ek olarak yurtdışı fiyatlarına istediğimiz ürünleri kullanabiliriz seçme hakkımız olur mecburi marka yada aroma kullanma veya çıkan ürünü aylar seneler sonra görme 2. el sitelerindeki çakma ürün satanlara prim vermeden dilediğimiz gibi sipariş verip temin edebilirz

ayrıca yeri burası değil belki ama avatarınıza binayen diyorum "hocam" paramız yabancıya gitmesin diye 3 katı fiyatına ürün alalım 3 kuruş fazla kazancaklar diye hibrit gdo lu gıdaları yada organik adı altında 10 katı fiyatlara insan sağlığını hiçe sayan çiftçilerimize ve 30 35 günde civcivden tavuk yapan hayvancılarımız kazanmaya devam etsin dimi baya doğal çünkü yanlız doğal olan artık yurdum insanın alıştırılmış olduğu kazık yemenin gayet doğal olduğu yoksa ortada doğal bişey yok

hocam şu devirde ek ( gıda takviyeleri) kadar kazık bir şey yok 140-150 tl ye aldığım ürün 190-200 tl olmuş doğal beslenmek mi kazık ek takviyeler mı kazık :??

hocam şu devirde ek ( gıda takviyeleri) kadar kazık bir şey yok 140-150 tl ye aldığım ürün 190-200 tl olmuş doğal beslenmek mi kazık ek takviyeler mı kazık :??
1kg tavuk göğsü 11tl - yumurta adet 0,30 / 0,35kr sonuç ? 10 yumurta 3tl 1 porsiyon protein tozu 2.5tl doğallık konusu tarafımca tartışılır hormonlu antibiyotikli tavukmu yoksa protein tozumu daha sağlıklı ? ayrıca kazık nerde hesap ortada hızlı direk sindirebileceğin emilim kullanım oranı daha yüksek olan supplementlermi yoksa saman gibi DOĞAL tavuklarmı tabiki demek istediğim oturup sadece supplementler ile beslenme değil yanlız supplementlerin protein oranına göre fiyatlandırılmasına dikkat edersen normal gıdalara eş oranda kazık mı elbette kazık yurtdışı fiyatlarına göre ama aynı oranda faydası mevcut. konunun özeti yasağın kalkması için destek olun olunki özgürce dilediğin ek besini yurtdışına göre kargo ücreti farkıyla temin edebilip kullanabil ozaman kazık derdi olmaz ortada

hocam demek istediğimi anlamadınız Türkiye şartlarında bu fiyata protein tozu ( ek gıdalar) almak kazık biz diğer ülkelere göre 100 tl daha fazla para veriyoruz kazık olan bu normal fiyatları satılmıyor yurt dışından getirtmek için bin bir türlü işlem yapman lazım her zaman suplementler bana göre daha iyidir ama hocam bu fiyata değil Allah aşkına diğer ülkeler ile ülkemizi kıyaslayın fiyat farklarına bakın

edit: yazdıklarını yarım okuyup cevap yazdım sonlara doğru aynı kafada olduğumuzu gördüm benimde demek istediğim tam olarak bu :) bu ülkede amatör olarak spor yapmak bile zor !

Arkadaşlar şuan diyetimden ötürü kullanmadigim muscletech nitro Tech protein ve optimum nutrition creatin var ihtiyacı olan ilk mesaj atan arkadaşa göndericem kargosu kendisi ödeyecek hadi kalın sağlıcakla ;)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar şuan diyetimden ötürü kullanmadigim muscletech nitro Tech protein ve optimum nutrition creatin var ihtiyacı olan ilk mesaj atan arkadaşa göndericem kargosu kendisi ödeyecek hadi kalın sağlıcakla ;)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kendisine msj atıp eğer mümkünse göndermesini istedim. ve @mpower35 anında gönderdi. kendisine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. bazı arkadaşlar kullanmadıklarını direkt çöpe atıyorlar paylaşım içinde olan herkese slm olsun :)

Vergisi kargosu tedarikçisi vs. var kabul ediyorum ama sonuçta perakende fiyattan da ithal edilmiyor bu ürünler toptan daha ucuza alınıyor. Ben her zaman yurtdışı fiyatının iki katından fazlasının soygun olduğunu düşünüyorum, siz de daha fazlasını ödemeyin.
almanya da 65 euroydu bi dukkanda, yatırım amaçlı alsaymışız :D

Back
Yukarı