Bu Nasıl Bir Besin?

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve treblek tarafından 19 Mart 2019 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. treblek
    Offline

    treblek Üye

    Katılım:
    6 Mayıs 2018
    Mesajlar:
    275
    Beğenileri:
    48
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Mersin
  2. Akalinu
    Offline

    Akalinu Üye

    Katılım:
    3 Ekim 2018
    Mesajlar:
    70
    Beğenileri:
    22
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Muğla
    Tadını bilmem ama bunları genelde hamurişi yapan yerler kullanıyor yenmez pek
     
  3. DEVİL06angel
    Offline

    DEVİL06angel Üye

    Katılım:
    16 Nisan 2014
    Mesajlar:
    45
    Beğenileri:
    9
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Konsantre soya proteininden elde edilen tekstüre soya proteini, et sektöründe sıkça kullanılmaktadır. Sucuk, salam, sosis, tavuk burger, hamburger, köfte ve yeniden yapı kazandırılmış tavuk ürünleri (nugget, şinitzel, cordon bleu vb.) ve vejetaryenlere yönelik ürünlerde kullanılan tekstüre soya proteini, pişirme sırasında bu ürünlerin salgıladıkları suyu emerek, ürünün küçülmesini önler ve görünümlerine katkıda bulunur. Protein oranı düşük gıdaların besin değerini arttırır. Yağ oranı yüksek gıdaların kalori miktarını düşürür. Tek başına soya eti ve soya kıyması olarak da kullanılabilir.
    (Supplemnetler.comdan alıntıdır.)detaylı açıklama : https://www.supplementler.com/bilgi-bankasi/soya-proteini-nedir
     
    mma- bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş