CODY1
Üye
Aga hayatında hiç yağ oranını düşürüp 6 pack yapacak duruma geldin mi bilmiyorum, biceps ölçülerin 35i geçtimi(yağsız) onada emin değilim, oturduğun yerden uygulamadan okuduğun 3-5 glikoz şurubu sanayisinin yalakçısı araştırmacının yazılarıyla tecrübe etmeden konuşuyormuşsun gibi geliyor. Hızlı emilen karbonhidratlardan sırtını sivilceler basmış karaciğeri yağlanmış 2günde bir 500kcal lık ağırlık antrenmanı yapan kişi gördün mü onu da bilmiyorum, ama şu söylediklerin pelinsu diyetisyenlerinin aynısı. Beslenme piramidinin en altına (en önemli besin kısmına ) ekmek makarna pirinç koyan biri için bırak sporda başarıyı sağlıklı yaşam bile konuşulmaz.
Proteini-yağı kıs, karbonhidratı eksik etme diyorsun, şaka gibi.
Sözde Diyetisyen misin Stajyer Diyetisyen misin her nesin bilmiyorum ama 2günde 1 antrenman yapıp 500kcal antrenmanda yakan kişilerin ne maraton koşucularıyla ne de ekstra 20kgvücut kasıyla oturduğu yerden 4000kcal yakan Mr. Olimpia larla alakası yok.
Sizin gibi tipleri dinleye dinleye millet jinekomastiden, bel yağlarından kurtulmak için her gün tonlarca başlık açıyor şu forumda, testosteronu dipleri görmüş, büyüme hormonu 16 yaşında duraklamış, 20 yaşına gelmiş daha sakalı çıkmamış kişilerin sorumlusu genetik yapıları değil herhalde değil mi.
Çinlilerin boyu sürekli pirinç yedikleri için 1.90 da, Hollandalıların peynir ve et tüketiminden dolayı vücutları goblin gibi zaten. Allah akıl versin, diyetisyen olduğunda inşallah ezber konuşmazsın.
Proteini-yağı kıs, karbonhidratı eksik etme diyorsun, şaka gibi.
Sözde Diyetisyen misin Stajyer Diyetisyen misin her nesin bilmiyorum ama 2günde 1 antrenman yapıp 500kcal antrenmanda yakan kişilerin ne maraton koşucularıyla ne de ekstra 20kgvücut kasıyla oturduğu yerden 4000kcal yakan Mr. Olimpia larla alakası yok.
Sizin gibi tipleri dinleye dinleye millet jinekomastiden, bel yağlarından kurtulmak için her gün tonlarca başlık açıyor şu forumda, testosteronu dipleri görmüş, büyüme hormonu 16 yaşında duraklamış, 20 yaşına gelmiş daha sakalı çıkmamış kişilerin sorumlusu genetik yapıları değil herhalde değil mi.
Çinlilerin boyu sürekli pirinç yedikleri için 1.90 da, Hollandalıların peynir ve et tüketiminden dolayı vücutları goblin gibi zaten. Allah akıl versin, diyetisyen olduğunda inşallah ezber konuşmazsın.