bu makro dağılımı kas geliştirmek için iyimi?

Aga hayatında hiç yağ oranını düşürüp 6 pack yapacak duruma geldin mi bilmiyorum, biceps ölçülerin 35i geçtimi(yağsız) onada emin değilim, oturduğun yerden uygulamadan okuduğun 3-5 glikoz şurubu sanayisinin yalakçısı araştırmacının yazılarıyla tecrübe etmeden konuşuyormuşsun gibi geliyor. Hızlı emilen karbonhidratlardan sırtını sivilceler basmış karaciğeri yağlanmış 2günde bir 500kcal lık ağırlık antrenmanı yapan kişi gördün mü onu da bilmiyorum, ama şu söylediklerin pelinsu diyetisyenlerinin aynısı. Beslenme piramidinin en altına (en önemli besin kısmına ) ekmek makarna pirinç koyan biri için bırak sporda başarıyı sağlıklı yaşam bile konuşulmaz.

Proteini-yağı kıs, karbonhidratı eksik etme diyorsun, şaka gibi.
Sözde Diyetisyen misin Stajyer Diyetisyen misin her nesin bilmiyorum ama 2günde 1 antrenman yapıp 500kcal antrenmanda yakan kişilerin ne maraton koşucularıyla ne de ekstra 20kgvücut kasıyla oturduğu yerden 4000kcal yakan Mr. Olimpia larla alakası yok.

Sizin gibi tipleri dinleye dinleye millet jinekomastiden, bel yağlarından kurtulmak için her gün tonlarca başlık açıyor şu forumda, testosteronu dipleri görmüş, büyüme hormonu 16 yaşında duraklamış, 20 yaşına gelmiş daha sakalı çıkmamış kişilerin sorumlusu genetik yapıları değil herhalde değil mi.

Çinlilerin boyu sürekli pirinç yedikleri için 1.90 da, Hollandalıların peynir ve et tüketiminden dolayı vücutları goblin gibi zaten. Allah akıl versin, diyetisyen olduğunda inşallah ezber konuşmazsın.

Aga hayatında hiç yağ oranını düşürüp 6 pack yapacak duruma geldin mi bilmiyorum, biceps ölçülerin 35i geçtimi(yağsız) onada emin değilim, oturduğun yerden uygulamadan okuduğun 3-5 glikoz şurubu sanayisinin yalakçısı araştırmacının yazılarıyla tecrübe etmeden konuşuyormuşsun gibi geliyor. Hızlı emilen karbonhidratlardan sırtını sivilceler basmış karaciğeri yağlanmış 2günde bir 500kcal lık ağırlık antrenmanı yapan kişi gördün mü onu da bilmiyorum, ama şu söylediklerin pelinsu diyetisyenlerinin aynısı. Beslenme piramidinin en altına (en önemli besin kısmına ) ekmek makarna pirinç koyan biri için bırak sporda başarıyı sağlıklı yaşam bile konuşulmaz.

Proteini-yağı kıs, karbonhidratı eksik etme diyorsun, şaka gibi.
Sözde Diyetisyen misin Stajyer Diyetisyen misin her nesin bilmiyorum ama 2günde 1 antrenman yapıp 500kcal antrenmanda yakan kişilerin ne maraton koşucularıyla ne de ekstra 20kgvücut kasıyla oturduğu yerden 4000kcal yakan Mr. Olimpia larla alakası yok.

Sizin gibi tipleri dinleye dinleye millet jinekomastiden, bel yağlarından kurtulmak için her gün tonlarca başlık açıyor şu forumda, testosteronu dipleri görmüş, büyüme hormonu 16 yaşında duraklamış, 20 yaşına gelmiş daha sakalı çıkmamış kişilerin sorumlusu genetik yapıları değil herhalde değil mi.

Çinlilerin boyu sürekli pirinç yedikleri için 1.90 da, Hollandalıların peynir ve et tüketiminden dolayı vücutları goblin gibi zaten. Allah akıl versin, diyetisyen olduğunda inşallah ezber konuşmazsın.
Senin gibilerin olayını biliyorum ben. 2-3 forumdan beslenmeyle ilgili yazı okuyunca kendinizi bu alanın uzmanı sanıyorsunuz ve etrafa saldırıyorsunuz. Ama hem çirkin hem komik duruma düşüyorsunuz :)

Bir de anlamadığım bir kafanız var. İnsanların dış görünüşü ve kol ölçüsüyle bilgisini bağdaştıracak seviyede geri bir zekaya sahipsiniz. Şimdi ben sana örnek veririm ne macdoughal, ne burke atletik bir fiziğe sahiptir ancak dünyanın en iyi spor beslenmecisi olarak adlandırırlar derim sen onu da anlamazsın. O kafaya zor girmesi bunların.
Stajyer değilim, senin yalakalığını yaptığın "aaa abi bu çok doğru söylüyor ya" dediğin tv programcılarına da benzemiyorum.
Söylediğin diğer şeylere cevap verme gereği dahi duymuyorum, çünkü okuyup cevap vermeye kalktıkca gülesim geliyor ;)

Arkadaşlar kafam iyice karıştı şimdi ben düşük karbonhidrat ve bulk yapsam yağlanmadan kg alabilirmiyim?, düşük karbonhidrat alınca halsizlik olurmu?,normal karbonhidrat alsam yağlanirmiyim?

geri bir zekaya sahipsiniz
Ahaha bu hakaret etmenin sevimli versiyonu falan mı?
Yazdığımı okuyup anladığına emin değilim. Anladığına emin olduktan sonra cevap veririm. Onun harici sorusu olan arkadaşlar pm atabilir.

neyse konu polemiğe dönmüş...ben heralde bu konuda konuşabilecek seviyede bir sporcuyum...diyetlerde iki faz var biri yağ yakımı biride büyüme....bir sporcu büyümek istiyorsa karbonhidrat a-la-cak net. arkadaşlar vucudu bir ateş düşünün karblar odundur bir ateşi ne kadar cok harlamak istersen o kadar cok odun atarsın...sizin takıldığınız nokta şu zaten yağ oranı yüksek birinin henüz oturmamış vucudla yüksek karb alması problem cunku stoklar zaten dolu. benim kışın 500-600grama cıktıgım oldu ki bu sene 1000gram bile görebilirim mesele buyumekse komplex karblar sart. definasyonda ise karbı kısarız elbette anca erzem miktarda karb. dongu icin sart. ketojenik diyet herkesin isi değil ama law carb diyette de herkes ölüm orucuna girmesi gerektiğini sanıyor. karb ların bu kadar kısıldıgı bir ortamda vucudun enerji üretmesi mümkün değil o nedenle yağ yakımıda mümkün değil...en kısık zamanda bile kg başına 3 gramın altına inmek cok mantıklı değil...anca müsabık yada cok ciddi 7-8 oranına inmek istenirse ki bu aşamada kas kaybıda kaçınılmazdır kg x 2 ler görülebilir oda kademeli...hafta hafta inmek lazım...

başlığı açan arkadaşa cevap olarakta dostum karbı kısma vucud yapına göre kg x 3 gramdan aşşa düşme ve mümkün olduğunca complex karb. tüket. idman öncesi hariç.

Back
Yukarı