Bu konu hakkında yardım edın

merhabalar benım bu konu hakkında bırkac sorum olucak

oncelıkle
boyum 1.72
kılom 51

ben 1 ay oncesıne kadar 2 ay salona gıttım, bıkac ılerleme oldu gıbı. pazartesi tekrar basladım ve basladıgım gıbı (whey3matrıx)proteın kullanmaya basladım.

Ama bır tanıdıgım yaptıgımın yanlıs oldugunu soyledı. benım 2 ay takvıyesız delı gıbı herseyı yıyıp salona devam etmemı. 3. aydan 4. aya gecıste dogal proteın kulanmamı. 4. ayda ıse kullandıgım proteıne yenıden baslayıp, yanında amıno asıtle beraber devam etmemı soyledı

ne yapıcagımı sasırdım, fıkırlerınızı beklıyorum

Forumu okumanı tavsiye ederim

Kilonun 2 katı kadar protein alman lazım ki bu da şu andaki kilonda 102 gr ediyor. Toza falan ihtiyaç duymadan gıdalardan rahatlıkla alırsın bunu. Doğru beslenmeyi öğrenirsen supplemente ihtiyaç duyup duymadığını, duyarsan ne zaman duyacağını zaten bileceksin.

Muhtemelen amacın kilo almaktır. Tahminim günlük 3000 kalori yavaş ama sağlıklı bir hızda kilo aldırır sana. Bu 3000 kalorinin içinde 100 gr üstü protein olmasına dikkat et (çok kolay zaten, günde 400-500 gr herhangi bir çeşit etle çözersin olayı). Bu şekilde supplemente de ihtiyacın olmaz. İleride kilon artıp da protein gereksinimleri yükselince, gıdalardan almak zorlaşınca whey kullanabilirsin.

İngilizce biliyor musun?

Supplement desteğini 3. ayınızdan sonra yapmanız daha doğru olucak.Söyleyen şahıs yanlış söylemiş herşeyi yemen yağ oranı artışına sebepte olabilir , o yüzden düzgün bir beslenme iler kilo almaya yönelik çalışman gerekli deseymiş daha iyi olurmuş.

Back
Yukarı