Bu konu hakkında bi çok başlık var fakat aradığımı bulamadım.(SixPack)

Merhaba öncelikle arkadaslar. Direk konuya giriyorum sorunum şu. Karın kaslarım belirgin değil ve yağ oranım %13 civarında. Belirgin değil derken şeritler hafif görünüyo ama aşağı doğru indikçe kayboluyor. Elledğimde ise parça parça elime geliyor :) . Benim hedefim yaza kadar sağlam sixpackler yapmak. 4 aydır VG yapıyorum ilerledimde çok şükür. Benim aradıgım şey program. Nasıl bi program uygulamam lazım ve haftada kaç defa yapmalıyım. Bu soruyu cogu hocaya sordum Personal Trainer ücreti falan istediler bende buraya konu açmak ıstedım. (Araştırdım fakat sorunumun cozumunu bulamadım)
Bildigim önemli püf noktaları yağ yakmak ve düzenli beslenmek. Düzenli beslenirim almam gereken proteini alırım wheyde kullanıyorum ama programı ne zamanlar ve kaç defa uygulamam gerek bu tür şeyleri bilmiyorum. Yanıtlarsanız çok makbule geçer herkese kolay gelsin.. :)

video bana aittir video da anlattığım şekilde hareketleri ve tekrar sayılarına uyarak yaparsan haftada 3 defa spordan sonra evde yapman yeterlidir
en fazla 2 ay sonra karın kasların tamamen ortaya çıkar tabi yağ oranı olarak uygun durumdaysan %13 demişsin bu yağ oranıyla çok rahat gözükür

http://i.hizliresim.com/6rB8mE.jpg
HOCAM SON FORUM BU PARÇA PARÇA VE BİRAZ İRİ YAPMAK İSTİYORUM , ZAYIFIM AMA SİXPACK OLSA YETER HEDEFİM COK BÜYÜK DEĞİL VÜCUT GELİŞTİRME KONUSUNDA :D

ohoo seninkiler gözüküyor bile zaten ,2 ay sonra unutma tekrar resim at çok büyük fark olacaktır
Görünüyo da işte tatmin etmiyo bide yaza doğru bronzlaşacam oooh :D Paramparça yapmak için yağ mı yakmam lazım ? Yoksa sıkı antrenman sonra %11 civarı yağ oranına dusmem mılazım

yağ oranın iyi bence ama istiyorsan düşebilirsin biraz daha yağ oranı azaldıkça daha da belirginleşir
karın kaslarını her bölgeden zorlayacak şekilde çalışman yeterli olacaktır videoda gösterdiğim hareketler bütün bölgeyi çalıştırıyor

yağ oranın iyi bence ama istiyorsan düşebilirsin biraz daha yağ oranı azaldıkça daha da belirginleşir
karın kaslarını her bölgeden zorlayacak şekilde çalışman yeterli olacaktır videoda gösterdiğim hareketler bütün bölgeyi çalıştırıyor

Videodaki hareketlere haftada 3,4 gün ayırsam sonra ek olarak 15 dakika falan kardio yapsam?

olur kardiyo olarak koşu yada bisiklet sürmeni önermem
"Plyometrics"
paylayıcı türde kardiyolar yapmanı öneririm
ek olarak 15 dk kardiyo yapmak yerine şunu haftada 2 defa yapsan çok daha faydasını görürsün
haftada 1 defa bile yapsan yeterli olur,yapınca anlarsın zaten neden yeterli olduğunu :)
Embedded media from this media site is no longer available

olur kardiyo olarak koşu yada bisiklet sürmeni önermem
"Plyometrics"
paylayıcı türde kardiyolar yapmanı öneririm
ek olarak 15 dk kardiyo yapmak yerine şunu haftada 2 defa yapsan çok daha faydasını görürsün
haftada 1 defa bile yapsan yeterli olur,yapınca anlarsın zaten neden yeterli olduğunu :)
Embedded media from this media site is no longer available

Açılmıyor bu hocam :)

metacafe videoları bazen açılmıyor,telif hakkına tabi olduğu için youtube ye yükleyememiş kimse,çok kaliteli bir kardiyo programıdır
yukarda verdiğim de genç ve fitin videosudur o da güzeldir bunuda yapabilirsin
avantajı şudur,hem daha fazla yağ yaktırır hem atletik seviyeni arttırır vücut geliştirme yapıyorsan daha fazla güçlenmeni sağlar bunun gibi bir çok artısı var

• Like
Reactions: UCT
Back
Yukarı