Bu kadar çalışma fazla mı gelir ?

Gün içinde cardio ve ağırlık antremanları yapacağım ama cardio olarak insanity workout programını indirmiştim onu düzenli yapsam ve ağırlık antremanları da azaltmasam ikisi gün içinde çok mu ağır gelir. Kilo fazlam var iyi olabilir diye düşündüm. Sizce nasıl olur ? 1.86 boy 94 kilo

spor yaptı mı enerji mi bitirmek gibi bir his oluyor mesala yürüyüş daha iyi yağ yakıyor diyolar yürüyorum terlemiyorum yorulmuyorum sıkılıyorum kosmaya baslıyorum aslında yanlış ama kendime hakim olmaya çalışacam bu insanity e de meraktan başlamak istiyordum çok zor herkes beceremez falan diyorlar her yerde

kararsız olcak bi durum yok şu konuşmandan anlaşılıyoki istiyosun.Dene vücudun ne tepki vercek gör

aynen şöyle bi istek var içimde o programın sonunu getirmek başarmak duygusu gibi bişe yani cok zayıf biri olsam da bunu hissedebilirdim ama zarar vericem korkusu da sardı o yüzden danıştım burada

Kardio antremanlarını off günlerde yapabilirsin. Kendine hobiler edin antremandan artan enerjini hobilerine ayırmanı öneririm.

Back
Yukarı