Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adam o kadar agir kiloyu karninin ustune atiyor(INDIRMIYOR). Biraz arastirdim bu hareketi ve dunyanin en guclu adamlarinin guc antrenmanlarindan birisi oldugunu ogrendim. Bizler icin pek bir faydasi olmadigi kanaatine ulastim.
Adam o kadar agir kiloyu karninin ustune atiyor(INDIRMIYOR). Biraz arastirdim bu hareketi ve dunyanin en guclu adamlarinin guc antrenmanlarindan birisi oldugunu ogrendim. Bizler icin pek bir faydasi olmadigi kanaatine ulastim.
Bu hareketi 2. defa görüyorum ama böyle bir hareketi ben ne bileyim shop felan sanmıştım imkansız gibi gelmişti.Gerçektende bu hareket çok acayip ve değişik geldi bence kesinlikle yeni başlıyanlar bu hareketten uzak durun hatta formunu öğreticek biri yoksa aklınızdan silin.