Bu hali nasıl alırım arkadaşlar (resimli)

arkadaşlar bu hali kaç senede alırım dogal olarak yapabilirmiyim iyi yerim günde 6 öğün rahat yerim protein tozsuz ve hangi hareketleri yapıcam salona başlıyorum haftaya :)

drogba deil ronaldodan bahsediyorum + birde arkadaşlar bacaklar incecik vucut öle olsun istemiorm cok sırıtır ikiside orantılı olsun istiyorum :) teşekkürler boyum 1.78 1.79 var kilom 64 17 yaşıdaym mayıs 5 te 18 gircem 1 kac ay kaldı sadece bacak boyum 107 cm var dış bacak tabi iç deil kalçadan yani :D
article-2460465-04A98439000005DC-242_634x684.jpg

cristiano-body-tan-vacations-2007-2008.jpg

cristiano-ronaldo-didier-drogba-vanity-fair-naked-shirtless-bodies.jpg

drogba yi begenmedinmi?
ohooo salonada basliyormussun bikac haftaya tamamdir bu is.
drogba 1.90 civarlarında istesemde yapamm o vucudu roandlonunki daha fit gibi[DOUBLEPOST=1395688606][/DOUBLEPOST]
drogba yi begenmedinmi?
ohooo salonada basliyormussun bikac haftaya tamamdir bu is.
nasıl uzun gözükücem yani geniş gözükmeden ziayde uzun gözükmek istiorm kilo alınca boyum uzarmı ? gövdeden

bekci gibi bende dalga amaçlı bişeyler yazacaktım da yaşın genç heyecanlısın diye vezgeçtim, ilk bi salona yazıl hocan sana zaten program verir sonra forumu dolaş bişeyler öğrenmeye çalış gerisi gelir, kolay gelsin

Bu görünüme yakın bir vücut için en az 2 yıl. Çalışmana,beslenmene ve uyku düzenine bağlı. Ve en çok genetiğine bağlı.

Back
Yukarı