Bu bileklik ne işe yarıyor? bilen var mı?
Ben biliyorum

nanotec firması çalışanıyım.Anlatayım
Öncelikle ürünün çalışma prensibini sitede yazandan farklı biçimde anlatayım.
Ampli5 size denge,esneklik,güç artışı, sağlar kronik ağrılarınızı geçirir stresinizi azaltır.Bu ürünü kullanmayan biri olsam biri bana bunları yapan bir bileklik olduğunu söylese sizin gibi gülerdim tabikide.
Ampli5 bilekliğinin içinde bulunan bakır alaşımlı plaka frekans yüklüdür radyo frekansı gibi düşünün ve bu frekans size gümlük hayatta zararı olan ama sizin anlamadığınız şeyleri engeller örneğin tv,cep telefonu,ışık,ses özetle sizin vucud frekansını dengede tutar vucudunuza extra birşey vermez sadece vucudunuz ses,ışık vs. leri nötrleştirmek için enerji harcamaz %20 enerjiniz size kalır.
Ampli5 amerikan menşeylidir üretimi çin de yapılmaktadır
Avrupanın 16 ülkesinde yıllardır satılmaktadır.
Amerikan üniversitelerinin yapmış olduğu testler ve doktor raporları mevcuttur testlerde denge ve esnekliği arttırdığı ispatlanmıştır.
Doktor raporlarında ampli5 düzenli kullanımda baş,sırt,bel,migren gibi kronik ağrıları geçirdiği ifade edilmiştir.ancak tedavi ettiği belirtilmemiş olup sadece sürekli kullananların ağrılarından kurtulduğu belirtilmiştir.
Sizinde araştırdığınız gibi efx,power-balance gibi ürünler piyasada mevcuttur bu bileklikler size yalnızca denge artışı ve esneklik sağlar ağrılarınızı gidermez içinde negatif iyon yüklüdür ama söylenen sayılar yalandır çünkü bilimle uğraşan biri yüklü atomların sayılamayacağını bilir

Türkiyede guinness rekortmeni ilker çevik ile yaptığımız test provasız ve kendisinin bile ürünün ne olduğundan haberi olmadan çekilmiştir bunun yalan olduğunu düşünen arkadaşlar ile ampli5 testini seve seve yaparım dileğen amplibes sitesinden yabancı videolarada bakabilir ayrica ampli5 yazan orjinal sitedenden videolar seyredilenilir
Bu ürünü satan body salonu sahipleri vardir dileyene telefon numarası verebilirim arayıp sorabilirler.
Sizler için faydası şudur %10 fazla kaldırma yani 30 ile ön kol çalışıyorsanız 33-35 gibi kaldırabilirsiniz ampli5 bileğinizde takılı iken
thums:
sağlıklı kalın