bu gerçek olabilir mi ???

arkadaşlar ampli5 diye bir ürün satılıyor güç,dayanıklık,esneklik artırıldığı iddia ediliyor buda sitesi: http://www.amplibes.com

inceleyen veya kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum demo videoları sahiden olağanüstü. :shock:

ya bu ne kadar anlamsız bişey bence daha iyi rol yapan birini koymalıydılar hani buna sadece afedersiniz ama "ya bi yürügit"(xD) denir anca ne bu böyle onu bence yoldan çevirdikleri bir adama taksınlar bakalım aynı şey olucak mı;imkansız..onu o zaman herkez taksın direk benchte 150kg dan açılışı yapar heralde xD

ama şöyle birşeyde var onu tanıtan adamda ondan takıyordu sürekli belki o adam takmadığı sürede o sayede indiriyordur adamı sürekli olamaz mı :):)

siteyi baştan aşşağı inceledim de yok artıkk dedim... detaylı bilgi alabilmek adına irtibat kurmaya çalışacağım bişey öğrenirsem muhakkak paylaşırım

ya bu ne kadar anlamsız bişey bence daha iyi rol yapan birini koymalıydılar hani buna sadece afedersiniz ama "ya bi yürügit"(xD) denir anca ne bu böyle onu bence yoldan çevirdikleri bir adama taksınlar bakalım aynı şey olucak mı;imkansız..onu o zaman herkez taksın direk benchte 150kg dan açılışı yapar heralde xD

ama şöyle birşeyde var onu tanıtan adamda ondan takıyordu sürekli belki o adam takmadığı sürede o sayede indiriyordur adamı sürekli olamaz mı :):)

BANADA ROL YAPIYOR GİBİ GELDİ FAKAT SİTE VE ÜRÜN YENİ OLDUĞU İÇİNDE ÖNYARGILI OLMAMAK GEREK BEN ADAMLARI ARADIM BAKIR ALAŞIMINDAN YAPILIYORMUŞ RADRASYONA KARŞI KORUYOR FELAN DEDİ ÖMÜR BOYU KULLANILABİLİRMİŞ FİYATI 99TL kafa_

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:13 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:10 ----------

Ayrica araştirdiğim kadariyla facebook sayfasinda hepsi yararli olduğunu söylüyor yani yaklaşik 40-50 adam ya bunlarin elemani yada ürün sahiden gerçek

Böyle şeylere hala itibar eden var mı ya? Eskiden bi ara çok çıkıyordu manyetik yüzük, mıknatıs vs.. Yeniden hortlatmaya çalışıyorlar.

bende iletişime geçtim nanotec firmasıyla adamlar epey detaylı şekilde bilgi vermeye çalıştılar. bi kaç kişi buldum facebook da kullanmışlar daha detaylı bilgi almaya çalışıyorum. Henuz olumsuz bi yanıta rastlamadım..

facebook üzerinden irtibata geçtiğim bi kullanıcıdan edindiğim bilgiler doğrultusunda ; kendisi düzenli olarak spor ile uğraşıyormuş. bu bahsi geçen ampi5 ürününü kullanmaya başladıktan sonra kendini daha da zinde hissettiğini ve vücudunun daha esnek olduğunu söyledi. ayrıca gün içerisinde nanotec firmasından yetkili birileriyle konuştum.Ampi5 bunlara ek olarak daimi şekilde varolan başağrısı yada yorgunluk gibi belirtilerin de azalmasında rol alıyormuş. Edindiğim bilgiler bu yönde. Umarım merak eden arkadaşların merakını giderebilmişizdir..

hatta "carkifelek"te cikmisti. adamin biri kolye takiyor resmen direk gibi sallanmadan durabiliyor.

ürünü alsakmı?

Dün denedim.Kolunu sırtının arkasından geçiren ,dirseğini yalıyan arkadaştan (ki guinnes rekorlar kitabına girmiş) daha çok esniyorum(ilk seferinden bahsediyorum).Herkes bir denesin.Direk yalan bence.Vücut 90derecemi döner yana yoksa daha fazlamı ;) adam bariz zorlamıyor kendini ilk seferinde.

o video banada biraz şaibeli gibi geldi. dediğin gibi adam guinnes rekorlar kitabına girmiş daha fazla esneyebileceği bariz belli. Fakat ürünün diğer videolarına henuz bi yorum getiremedim :)
belki de forumumuzda ürünü kullanan birileri vardır tecrübelerini bizimle paylaşır da bizim de bu konu üzerinde ki merakımız giderilmiş olur :)

kullanmadığım için tam olarak işe yarıyo yaramıyo gibi bir fikir beyan etmem etik olmaz. daha öncede yazdığım gibi kullandığını söyleyen 3-5kişi ile konuştum ayrıca yetkili firma ile de görüştüm.Kullananların hepsinin ortak fikri gayet memnun kaldıkları yönündeydi.nanotec firmasından da edindiğim bilgi içerisinde bakır bir parça mevcutmuş ve bu parça içerisine nanoteknoloji yöntemiyle insan vucudunda yer alan elektriksel akımı 3 yönde artırıcı(esneklik dayanıklılık ve güç) bi sistem mevcutmuş...

çeşitli firmaların ürettiği bileklikler kolyeler de var biraz arastırdım. ve bir çok sahtesi var. buldugum markalar : Power Balance-İtalyan menşeili. EFXusa diye bir tane var. İçerisinde 1100-1500 arası negatif iyon bulunduruyormuş. 1100den az olursa bir faydası olmuyormus 1500den fazla olursa bas agrısı mide bulantısı gibi rahatsızlıklara sebep oluyormuş.
Enteresan birşey denemek lazım.

bu konuda tam bilgisi olan yokmu arkadaşlar gittigidiyorda efx diye tarattım bi sürü bileklik çıktı çok yaygın mış negatif iyon yayıyor diyorlar arkadaşlar bu negatif iyon olayı doğru olabilir çünkü evde hava temizleyicimi çalıştırınca negatif iyon yayıyor ve antremanda %40 a yakın daha sert çalışabiliyorum özellikle kardiyo antremanlarımda (antremanları evimde yapıyorum salon ortamı var evimde) lütfen yapıcı yorumlar yapalım yani para tuzağı vb. gibi yorumlar yapmayalım lütfen

efx'i de biraz araştırdım fakat bu tarz bi ürüne yönelmeyi düşünüyorusan benm fikrim hala ampli5 den yana. Çünkü efx galiba ülkemize yeni gelmekte olan bir ürün.(ya da epeydir vardır tam emin değilim)Ancak Efx adlı ürünün henuz ülkemiz için yapılmış bir websitesi bile yok. bu yuzden ben pek itibar etmezdim yerinde olsam. Ancak Ampli5'i araştırabileceğimiz bir websitesi , ayrıca teknik destek veren telefon hattı ve arkasında türkiye distribütörü olarak da tanınmış bir firma olması daha güvenilir geliyor..

Back
Yukarı