Güzel bir konu olmuş tebrik ederim.
QNT Zero Carb METAPURE 2Kg Çikolatalı , 1kg Vanilyalı ( Üründen çok memnun kaldım 1.5 ölçekte 22 g protein var ve BCAA oranları gayet yüksekti. Tatlarına gelince vanilyalının yanına bile yaklaşmayın,çikolatalısı güzel. )
BSN NO-Xplode Fruit Punch 205gr ( Ürün 3-4 kullanımdan sonra etkisini göstermeye başladı henüz ant-öncesi ürün olarak sadece bunu kullandığım için diğerleriyle kıyaslayamam.Ama motivasyon,güç,odaklanma olarak çok memnun kaldım.Tat olarak da enerji içecekleri gibi gayet güzel.)
GNC Creatine Plus 200gr ( İlk kullandığım supplementlerden biriydi.Tadı yok aromasız.Etkileri fark ediliyor.Plus olduğundan ekstradan taurin,arjinin,glisin,metionin var.Fiyat olarak uygun )
GNC Vitamin C Buffered 1000mg 90tablet ( Adından da anlaşılacağı gibi c vitamini.fakat diğer C Vitaminlerine kıyasla ekstradan bioflavonid kompleks 200mg var.)
GNC Flax Seed Oil 1000mg 90 tablet ( Keten tohumu yağı )
GNC Corex 60 tablet ( 100mg koenzim + 100mg arjinin + 100mg karnitin + 100mg likopen )
GNC Gingseng Gold 90 tablet ( 156 mg Beyaz Kore Gingsengi + 200mg Amerikan Gingseng Kökü + 127mg Sibirya Gingsengi )
Muscletech NITRO Amino Fx Pro Series ( daha yeni kullanmaya başladım,forumda yorumları okudum C vitamini olarak biraz endişelenme olmuş. Ki bu benim için endişeden ziyade heves oldu çünkü zaten C vitamini olarak yetersiz besleniyorum zorla meyve yiyen biri olduğum düşünülürse gayet iyidi.İçinde 13.500 MG Amino Asit var daha nolsun He son olarak tadı rezalet suyla içemiyorum tavsiye olarak portakal suyunu öneririm )
Son düzenleme: 7 Mayıs 2012