Bu göbek nasıl erir ☺

Ben bu göbek kurtulmak istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz

• Bu göbek nasıl erir

Votes: 1 100,0%
  • YardımınızI bekliyorum

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    1

ceyhun33

Üye
Arkadaslar bende biraz kilo var boy 185 yaş 37 kilo 117
20141222_122343.jpg
20141222_122343.jpg
20141222_122343.jpg[DOUBLEPOST=1419245229][/DOUBLEPOST]Sizlerden yardım bekiyorum

bi 30 kg vermen lazım kendı fıktırmce boyunlka orantılı olmalı vucudun

Ama zayıfladıgın zamanda o gobek sarkcak gıtcek onuda kas yaparak dengelemen lazım zor bi süreç sizi bekliyor :)

[quote ="kular15, post: 946003, member: 125137"]Ama zayıfladıgın zamanda o gobek sarkcak gıtcek onuda kas yaparak dengelemen lazım zor bi süreç sizi bekliyor :)[/quote]
Hic te ole bi sey olmaz sporsuz diyetle 40+ kilo verdim ne sarkti ne bi sey.

[quote ="kular15, post: 946003, member: 125137"]Ama zayıfladıgın zamanda o gobek sarkcak gıtcek onuda kas yaparak dengelemen lazım zor bi süreç sizi bekliyor :)
Hic te ole bi sey olmaz sporsuz diyetle 40+ kilo verdim ne sarkti ne bi sey.[/quote]

bende 20 kgk verdım bendede ole bısı olmadı ama mantıken dusununce deri genişliyor yag gıdınce o derıdemı gıdıyor hmm garip

ankette hangı cevabı vermemızı beklıyon
yıyıp yıyıp gobek yapmıssın sımdıde yemeyıp gobegı ındırcen baska nası erıycek o gobek
surecı hızlandırmak ıcınde spor yapıcan
oyle sofraya oturupta bı daha okuz gıbı yeme sen ınsansın okuz degıl
bol bol da su ıc
her sabah tuvalete cık ne var ne yok bosalt

yaptiginiz yorum cok yanlis
.. burda insanlarin amaci birbirini motive edip tecrubelerini paylasmaktir onlari kotu bi sekilde eleatirmek degil !

Zamanla erir spor ve beslenmeyle nedrn olmasin
hatta cokca fotograf cek ileride bakip bakip gulersin karin bolgesi ugrastiracak seni ama pes etme bir gun gidecek

Back
Yukarı