Bu da Ben

Arkadaşlar Normalde Bu Bölüme belli Bi süre çalışmış arkadaşlar, Çalışmalarının Sonucu Olan Görüntüyü koyuyorlar...

Benim Durumum Biraz Farklı...

Şimdi Spor Yapmaya Hevesli biri Olarak Bu aşşağıdaki Vücudu nasıl Geliştirebilirim...

Boy: 178
Klio: 69

Görüldüğü Gibi Omuz Ölçülerim Sıfır .. Hatta Eksi
1atb3.jpg

Burda da Görüldüğü Gibi Göğüslerim Enkaz Durumunda...

23215544co5.jpg

Fizyolojik Yapımda Dier Normal insanlar Gibi Değil Sanki.. Çok Şekilsizim saplantım Var

Evet Arkadaşlar Hocalar...

Ne Yapabilirim... UMUT VARMI...

söylenecek fazla bi şey yok .Kısa zamanda salona başla .İşini bilen bir hocaya denk gelirsen kısa ama emin adımlarla ilerlersin muhakkak .

evde çalışacaksan evde çlışmak için forumd aprogram mevcut yeni başlayanlar bölümündende kendine gene program hazırlarsın. okdr dert edecek kdr kötü değil vücudun sen başkalarına bakma vücudun kılsız olduğu için öle gösteriyor olabilir.Beslenme alışkanlıklarını değiştir.kilo 1,78 boya haliylen 69 kilo az bi 10 kg alırsan durumun gözle görülür düzelecektir.kendindeki değişimi gördükçe dahada hırslanacaksın.Başlarda biraz sabırlı ol ve gerek antreman olsun gerek beslenme olsun disiplini hiç elden bırakma.Bir süre sonra alıştığını göreceksin eskiden sana zor gelen şeyler artık gelmeyecek.Bence önce forumu boş vakitlerinde uzun uzun oku.Her şey başlıklarda mevcut değildir.satır aralarından bir çok şey öğrenebilirsin.
başarılar kolay gelsin

Kendine bi hedef koycaksın ve onun üzerine gideceksin , bu sporda başarı istiyosan hep daha iyisini iste ve uğrunda çoğu şeyden fedakarlık et başarı gelecektir

mayonez sende potansiyel yok hacım.

bu spordan fazla bişey bekleme bence sen
buda benim fikrimdir

potansiyel olup olmadığını anlamanın yönetimini söylersen seviniriz..
ben çevremde çok zayıf ve dümdüz kaslı erkekler gördümki vücudu en ufak çalışmayı bekliyormuş şişmek için..6 ayda genelin 1 senede yapamadığı omuzları ve kanatları gördüm..kesin konuşmayalım..potansiyel demek genetik demektir..buda çalışmadan ortaya çıkmıyor her vücutta..

mayonez çalışmaya tüm gayretinle devam et..kendine güvenini kaybetme!

Bu yolda ilerlemek istiyorsan sana tavsiyem hemen bir spor salonuna yazılman, iyi bir hoca ile temasa geçmen ve bu forumu takip etmen olacaktır.
Bodybuilding de bu vücut adam olmaz diye bir şey yoktur. Ne vücutlar gördüm 12 ayın sonunda harika derecede şekillenen. Sıkı bir çalışma- güzel bir beslenme programıyla 3. ay sonunda gelişimine sen de inanamyacaksın. 3 ay sonraki fotolarını bekliyoruz.

Back
Yukarı