Bu beslenme programını uygulayarak kilo alabilir miyim ?

Merhaba abilerim,
ben 16 yaşında 1.80 boyunda 56 kilo olan ve liseye giden bir kardeşinizim ve kilo almak istiyorum. Bunu bu aralar çok kafama taktım ve kendi bilgilerim ve durumuma göre bir beslenme programı hazırlamaya çalıştım. Sizlere bu beslenme programındaki eksikleri söylemenizi ve bana biraz tüyo vererek yardımcı olmanızı istiyorum.
7.30 - 8.00: 1 adet haşlanmış yumurta, 1 bardak süt, 1 dilim ekmek üstüne reçel, fıstık ezmesi vb. ve 5 adet cicibebe
9.30 - 10.30: 2 adet poğaça açma veya simit
12.10 - 12.30: döner tost vb.
16.30 - 17:00: öğlen yemeği
18:30 - 19.00: reçelli yoğurt ve bir avuç ceviz
20.00 - 20.30: akşam yemeği
ve de gece yatmadan önce süt ceviz ve fıstık ezmesi

Beslenme programında çok fazla esnek olamadım çünkü liseye gidiyorum ve yemek olarak çok fazla bir şey bulunmuyor. Bu be beslenme programı ile kilo alabilir miyim sizce ? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

Öğün öğün ne yediğinizden ziyade hangi üründe kaç kalori ve günlük ne kadar kalori aldığınız önemli. Günlük kalori ihtiyacınızın üzerine çıkıyorsa bu program kilo aldırır diyebiliriz.

Fakat besin bazında baktığımızda poğöa simit ekmek reçel vs ne olmaması gerekirse var.

Daha fazla araştırma yapmanızı öneririm.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öğün öğün ne yediğinizden ziyade hangi üründe kaç kalori ve günlük ne kadar kalori aldığınız önemli. Günlük kalori ihtiyacınızın üzerine çıkıyorsa bu program kilo aldırır diyebiliriz.

Fakat besin bazında baktığımızda poğöa simit ekmek reçel vs ne olmaması gerekirse var.

Daha fazla araştırma yapmanızı öneririm.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aslında bunları yiyerekte yağsız kas yapabilir.kalorisine bakat dedigin gibi.ama sağlık açısından sıkıntı olabilir.ama bu yaşta fazla takılmamalı

Back
Yukarı