Bu beslenme şekili iyi mi? Önerileriniz nelerdir ?

Sabah: 3 yumurta, (18p) 100 gram tam yağlı peynir (23p) 50 gram lor (10p), 5 zeytin (0p), 1 adet orta boy domates (0) şekersiz sınırsız çay veya 250 ml süt = 51g protein (sütsüz) süt ile (56)

Öğlen: 250 gram kesinlikle tavuk,balık,kırmızı et. (50p). 3 günde bir mevsim salata bol limonlu (0)= (50)

Spordan önce: Whey 24(p) Kreatin 5gram, Son aydır'da noxx 1 ölçek (7g) = 31

Spordan sonra: Whey 24(p) = 24

Akşam: Bazen 5 tam yumurtalı çılbır (30g) 100 gram yoğurt(7g) = 37g ; Bazen 150 gram makarna 200 gram lor ile birlikte ''Bitkisel proteini değerlere katmıyorum'' (28G). Bazen de öğlen yediklerimin aynısı.

Gece yatmadan önce: 250ml süt (15g)

Bu beslenme düzenini yaklaşık olarak 3 aydır uyguluyorum. Yalnız bu yediklerim ne kadar karbonhidrat ne kadar yağ içeriyor onu bilmiyorum. Hacim almak için, daha doğrusu kol'a hacim vermek için bu beslenmeden neyi kısıp neyi arttırmam veya ney eklemem gerekiyor. Haftada 5 gün idmana gidiyorum. (1 saat)

Kilo: 72-73
Boy: 1.73
6.5 aydır düzenli olarak spor yapıyorum.
Öncesi (Spor geçmişim yok 63Kilo)

Sonrası (72 kg)

kardeşim cay aslında vicuttaki sindirim sistemini arttırır ama herşeyin yapıcı oldugu gibi yıkıcı bir tarafıda vardır sana günde 3 fincan yeşil cay öneririm daha mantıklı zeytin yerine 2 tane tam ceviz yemelisinki yağ oranınıda düşürmen gerek yağlarıda sdece yağlar yakar peynir olarak 200 gr lor peyniri 43 gr protein eder 200 gr lor peyniri sabah kahvaltıda daha mantıklı ve sabahları 4 yumurta beyazı yemeni tavsiye ederimki 4 yumurta beyazı 24 gr protein eder gün icinde oldugu gibi 2 bardak pric lapası günün tamamına yeter tavuk gögüsünüde mikserde un haline getirip princin icine dök 3 tanede yumurta beyazınıda kücük kücük doruyarak icine kat spora 1 saat kalana kadar ye öğünlerde öğün yemeklerini 6 ya cıkar 5 öğünü pric tarifini kullan sabah kahvaltını da önerdigim şekilde yap yinede sana kalmış tabi akşamları spordan sonra 4 tane yumurta beyazı pric kesinlikle tüketme 1 tane ceviz tavuk göğüsü somon balıgı light olcak tavuk göğüsü yoksa eyer tabi yogurt 1 kase en az da 7 saat uyu cünki kaslar uyurken gelişir spordaykende bolca oksijen tüketmeye calış

Back
Yukarı