Bu aralar gögüs kası karın kası yapıcam diye başlıklar dolanıyor

Doğru onun yaktığını unutmuşum ben :D pardon bide 2 ekmek demişim dilim dicegime :D ozaman benim pazartesi çarşamba ve cuma daha az kalori almam lazım diğer günler karatede yeterince ter atip kalori harcıyorum zaten :D mesela ben sabah 2 dilim ekmekle 1 fincan çay içtim saat 4 gibi bir elmayla su içtim 7.30 - 8 gibi aksam yemeği yicem yine normal yemek sebze yemeği olmasi bana daha uygun olur ve 1 dilim ekmek bigun boyle gecti bu tarz yapmayi düşünuyorum diyeti :D bide karbonhidrattan uzak dur diyolar

Karbonhidratın kalitelisini al bulgur gibi :D ama abartma :D

Aynen o olabilir :D ama aklıma takıldı hani bukadar az yemekte kilo verilirmi yoksa düzenli yemek mi lazim :D

Aldıgın kalori miktarı çok az ekmek gerisi su ve elma bi elma 60 kalori oldugunu var sayarsak bu şekilde beslnmek senin metobolizma hızını düşürücektir buda kilo vermeni zorlaştırıcaktır buna engel olmak için düzenli beslen 1600 1700 arası kalori almaya bak :D

Aldıgın kalori miktarı çok az ekmek gerisi su ve elma bi elma 60 kalori oldugunu var sayarsak bu şekilde beslnmek senin metobolizma hızını düşürücektir buda kilo vermeni zorlaştırıcaktır buna engel olmak için düzenli beslen 1600 1700 arası kalori almaya bak :D
Aynen öyle yapayim 1700 dedinde internette 3000 diyor 3000 mi 1700 mü kalori almaya çalışayım ? :D
:D

Burada söylenenler doğru bayağı evet çok güzel anlatmışsınız fakat iğne vurulmadan 2 3 aya pitbull gibi şişen arkadaşlarım mevcut ben bunlara şaşırıyorum benden zayıf eleman nasıl 2 3 ayda şişiyor.

Burada söylenenler doğru bayağı evet çok güzel anlatmışsınız fakat iğne vurulmadan 2 3 aya pitbull gibi şişen arkadaşlarım mevcut ben bunlara şaşırıyorum benden zayıf eleman nasıl 2 3 ayda şişiyor.
Haklısın kardeşim ama pekte sağlıklı olduğu söylenemez en iyisi zamana bırakmak azimle çalışmak şöyle örnek vereyim diyette bile çabuk kilo vermeyi tavsiye etmiyolar örneğin 1 ayda 10 kilo verenlerde var 3 ayda 10 kilo verenlerde sonra sonuç belli en iyisi sabırla yapmak

aynen dostum zamanlı olanı daha sağlıklı tabi ama hızlı şekilde kas ve kilo yapmanın bi yöntemi var heralde çünkü ben 1 senede şişemeyen adamda tanıyorum 2 3 aya şişen adamda tanıyorum benim hızlı bi şekilde gelişmem gerek sağlıklı olsun olmasın hızlı yaşayalım erken ölelim sorun yok :P

aynen dostum zamanlı olanı daha sağlıklı tabi ama hızlı şekilde kas ve kilo yapmanın bi yöntemi var heralde çünkü ben 1 senede şişemeyen adamda tanıyorum 2 3 aya şişen adamda tanıyorum benim hızlı bi şekilde gelişmem gerek sağlıklı olsun olmasın hızlı yaşayalım erken ölelim sorun yok :p
Bodyde yapılan hata bence önce fazla kilo/yağları eritmek çoğu kişi direk kasa giriyo böylece şişmiyo yada belli olmuyo ilk önce fazla yağları yakmak gerek bence :D

Yazıda anlattıgım gibi genetik özellikler de büyük rol oyanar ama 3 ayda marc fit olamazlar yada lazar gibi bi vucudu 4 5 ayda yapamazlar sanırım senin kast ettigin gögüs kasları flan belli oluyor düzenli beslenme antrenman ve uyku ile genetiginde güzelse 3 4 ay gibi bi sürede gögüs ve karın kaslarını belirginleştirirsin ama zayıf kaslar olur hacim bakımından spor yapmayan bi insan için güzel dururken bu işle ugraşanlar için tam anlamıyla fiyasko denilir bu duruma tabi onları belirginleştirmek için yag oranıda önemli yaglı bi vucutta sixpack görünmez

Back
Yukarı