Bu antrenman bb mi powerlifter icin mi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Btrvysl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaslar hocam bana bu programi hazirlamis 2.5 ay oldu baslayali 2.programim bu ancak ben powerlifter olmak istiyorum yani amacim kaslarim belirgin olsun vs degil iri yari kalipli biri olmak istiyorum e birazda hacim oluyorken gucte olsa fena olmaz hemde agirlik arttikca motive oluyorum hocama powerlift istiyorum demistim ancak bu programi hazirlamis bu program beni poerliftinge hazirlamak icinmi yani daha o antrenmanlar icin toy muyum yoksa hocam kafasina gore mi yazmis? Bu arada bar veya dumbell alternatifi olan her hareketi serbest agirlikla yapiyorum serbest calismak daha hos geliyor verim aliyorum daha cok.(umarim konu tasinmaz baslik altindaki ufak bilgilendirmeye gore actim buraya)

Eklentiler

• 20161030_192244.jpg
    20161030_192244.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 359
powerlifting ile alakası yok bunun. eğer ağırlıkların ufaksa stronglifts 5x5 yapmanı tavsiye ederim , powerlifting için güzel bir temel kurmuş olursun.
Agirliklarim ufak saniyorum cunku bench presste barla beraber(olimpik 20 kilo dedi hocam) 35 kilo shoulder press 15lik dumbell leg press 150 kilo leg curl 50 l.extension 72 kilo barbell curl kucuk bar+5er kilo cift el fransiz 25 kilo kaldiriyorum ama birgun denemistim squatta barla beraber 40 kilo deadliftte de 60 kilo kaldirmistim.

Bundan değil powerlifting, bodybuilding programı bile olmaz. Önce 5x5'ler ile başla temel ağırlıkların arttığında spesifik powerlifter programlarına geçersin.

Bundan değil powerlifting, bodybuilding programı bile olmaz. Önce 5x5'ler ile başla temel ağırlıkların arttığında spesifik powerlifter programlarına geçersin.
Hemen baktim o programa salona gittigimde baslayacagim birde hocam internetten baktigima gore ufak agirliklar yazilmis baslangic icin amcak leg press 150 kaldiran biri olarak kacla baslayabilirim cunku bazen harekete diyelim 10 kg giriyorum haliyle kas yoruyor hocam geliyor arttir o agirligi bakayim guclen biraz diyor veriyor elime 15lik dumbelli bi bakiyorum onunlada calisabiliyormusum hani bu acidan limitleri ogreneyimki ona gore guclu baslayayim cunku bir onceki bacak gunumde 100 kilo girmistim l.presse bu hafta denemekten zarar gelmez dedim 150 taktim ve antrenmanimi tamamladim cokta mutlu oldum

Hemen baktim o programa salona gittigimde baslayacagim birde hocam internetten baktigima gore ufak agirliklar yazilmis baslangic icin amcak leg press 150 kaldiran biri olarak kacla baslayabilirim cunku bazen harekete diyelim 10 kg giriyorum haliyle kas yoruyor hocam geliyor arttir o agirligi bakayim guclen biraz diyor veriyor elime 15lik dumbelli bi bakiyorum onunlada calisabiliyormusum hani bu acidan limitleri ogreneyimki ona gore guclu baslayayim cunku bir onceki bacak gunumde 100 kilo girmistim l.presse bu hafta denemekten zarar gelmez dedim 150 taktim ve antrenmanimi tamamladim cokta mutlu oldum
1 RM'lerini hesapla ( 1 tekrarda maksimum kaldırabileceğin ağırlık) bunun %60'ı ile başla programa.

Back
Yukarı