ErcinTT
Yeni Üye
İsmi rodrigo ferraz
Tamamiyle synthol.Evet sanki kendine çok iyi bir şey yapmış gibi birde güveniyor
Allah akıl versin 
O madde bir daha vücudundan çıkmayacak bunu bilmiyor sanırım yüz ifadesi komik birde bir kaç videosunu izlemiştim övüne övüne bitiremiyor sanki ne yaptıysa

Hep demişimdir synthol kullananlarda beyin yok hyper_
Facedekilere diyoruzda bizim forumumuzda ilginç yorumlar mevcut

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 03:03 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:59 ----------
Ben yaparım hehe
Hatta kendisinde beyin olmadığını yüzünede söylerim 
Şaka bir yana sana katılıyorum Sboobz insanımız böyle ne yaparsın.
Tamamiyle synthol.Evet sanki kendine çok iyi bir şey yapmış gibi birde güveniyor

O madde bir daha vücudundan çıkmayacak bunu bilmiyor sanırım yüz ifadesi komik birde bir kaç videosunu izlemiştim övüne övüne bitiremiyor sanki ne yaptıysa

Hep demişimdir synthol kullananlarda beyin yok hyper_
Facedekilere diyoruzda bizim forumumuzda ilginç yorumlar mevcut

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 03:03 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:59 ----------
yorumlara güldüm ve şunu istedim okurken o yorum yapanların hepsinin ağzını burnunu dağıtmak insan oğlu ne kadar cahil aciz bir yaratık , o adamı karşılarında görseler kötülemeyi bırakın yorum dahi yapamazlar , klavye erkeği cok yorumlar zaten berbat türk insanı nereye gidiyor... (
Ben yaparım hehe

Şaka bir yana sana katılıyorum Sboobz insanımız böyle ne yaparsın.