Bu adam ne yapmis kendine ?

"mal basmış aminoasiti hava atıyo (sansür)"
İnsanımızdan bilgi fışkıran bir yorum..
Aminoasit basmak...

Bu yorumu bende gördüm malesef insanların değil eğitimin eksikliği boş boş şeyler öğreteceklerine biraz fizyoloji öğretseler biraz anatomi öğretseler ülkemizde sporcuların sayısı şuan on kat daha fazla olurdu.

Bu yorumu bende gördüm malesef insanların değil eğitimin eksikliği boş boş şeyler öğreteceklerine biraz fizyoloji öğretseler biraz anatomi öğretseler ülkemizde sporcuların sayısı şuan on kat daha fazla olurdu.

olmaz illada bize makara sıstemıyle uckenın acılarını ogretceklere hayatta cok lazım oluyorya

Birde merak ettım bu adam guclumudur ? gucluyse ne kadar tabi tahminleriniz dogrultusunda ama bu dopinglerden anlıyanlar cevaplasın lutfen.

Synthol uygulandığında kasın yapısını bozuyor. Bu da tam tersine güçsüzleşmek demek.

• Like
Reactions: x
Çevremizde karnı kolu sarkık o kadar yağ tulumu varken buna iğrenç demek bence biraz da kıskançlıktan kaynaklanıyor.

Yorumlardan seçmeler

bnde badi yapıyorum ama bu biraz aşırı ve saçma bi kas olmuş

arkadaşlar bu bi spor fakat herşeyin bi programı var programa uygunsuz şekilde calışmış vücudu dengesiz şekil almış buda aklı sıra ben göğüs yaptım sanarak mıllete yutturuyor... [Buna çok güldüm :D]

wer proteini wer proteini x))

yanlız şunu söylemek istiyorum bende öyle artis artist kaslar yoh evvelallah türk kası var oda azcık ve tuttummu ortalama 150 kiloyu kaldırırım napim len ben bu hıyarto gibi kasları ben halimden memnunum yanlız bu salak kadarınıda daha önce hiç görmedim

kass yapmak kolay degil her insan yapamaz o kassı yanlizz birazz abatmişş

mal basmış aminoasiti hava atıyo

yorumlara güldüm ve şunu istedim okurken o yorum yapanların hepsinin ağzını burnunu dağıtmak insan oğlu ne kadar cahil aciz bir yaratık , o adamı karşılarında görseler kötülemeyi bırakın yorum dahi yapamazlar , klavye erkeği cok yorumlar zaten berbat türk insanı nereye gidiyor... (

Harfi harfine katılıyorum...

yuh bu ne ya benim sevgilimde bu kadar yok valla maşallahı var :D

mal bide aynı yorumu üç kez yazmış... sanki inanılmaz zekice bir tespit yaaprmış gibi vurguda bulunmuş ne garip insanlar var yarebbim

Back
Yukarı