Arkadaşlar tam olarak resimde gösterdiğim yerde 3 haftadır ağrı yaşıyorum. Başta bileğimde hissediyordum ağrıyı şimdi elimle yokladığımda tam orası olduğunu anlayabiliyorum. Montumu giyerken bile canım yanıyor bileğimi çevirirken canım yanıyor. Buzdolabının kapağını açarken bile hissediyorum ağrısını 
Salondaki hocama söylediğimde eklem ağrısı daha çok üstüne giderek acı eşiğini arttırarak azaltabilirsin anca dedi fakat.
Salonda bunun acısından ne biceps ne triceps ne de omuz çalışabiliyorum.
Spor doktoruna gittiğimde bb yapan çoğu kişide karşılaşılıyor diyip günde 2 defa buz tedavisi ve majezik sürmemi söyledi. 3 haftada geçer dedi ... Set aralarında streching yap vsvs.
3 hafta doldu 1 ay olacak nerdeyse ben bu ağrı yüzünden sol elimle çöp poşeti bile taşırken canım aşırı yanıyor. ( gym in yolunu unuttum)
Daha önce bunun gibi bir şey ile karşılaşan oldu mu ? Gerçekten tecrübelerini paylaşırsa çok teşekkür ederim.
Yakın zamandada prof bir ortopediste gitmeyi düşünüyorum.

Salondaki hocama söylediğimde eklem ağrısı daha çok üstüne giderek acı eşiğini arttırarak azaltabilirsin anca dedi fakat.
Salonda bunun acısından ne biceps ne triceps ne de omuz çalışabiliyorum.
Spor doktoruna gittiğimde bb yapan çoğu kişide karşılaşılıyor diyip günde 2 defa buz tedavisi ve majezik sürmemi söyledi. 3 haftada geçer dedi ... Set aralarında streching yap vsvs.
3 hafta doldu 1 ay olacak nerdeyse ben bu ağrı yüzünden sol elimle çöp poşeti bile taşırken canım aşırı yanıyor. ( gym in yolunu unuttum)
Daha önce bunun gibi bir şey ile karşılaşan oldu mu ? Gerçekten tecrübelerini paylaşırsa çok teşekkür ederim.
Yakın zamandada prof bir ortopediste gitmeyi düşünüyorum.