bu ağırlıklar normal mi?

merhabalar,
Benim programım kaslanmaya ve kilo almaya yönelik.Bu durumda yapabildiğim en iyi ağırlıkları kaldırıyorum.az tekrar çok ağırlık.boyum 163 kilo 43.
Aslında sorum şu : az tekrar çok ağırlık iyi midir? Örneklendirmek gerekirse leg press te 45 kilo çok mu az mı ? yaparken zorlanmıyorum çok fazla.zorlanmadığım hareketlerde ağırlığı arttırmalı mıyım? Bana garip geliyor çünkü koskoca adamların biraz altında ağırlıkları çok rahat yapabiliyorum.yani kiloma bakarsanız narin bir yapım var ve nasıl yapabiliyorum anlayamadım. hip abductor da 60 lara kadar çıkıyorum nerdeyse.Ben mi abartıyorum acaba? bu vücuda fazla mı acaba?

az tekrar cok ağırlık kas yapar.
az ağırlık çok tekrar kasları sertleştirir.

tabikide az tekrar cok ağırlıktan kastım hareketi nizami ve seni cokta zorlamayacak ağırlık.

vücut geliştirme sporunda hareketi nizami yapmak önemli çalıştığınız kas grubunu hissediyorsanız sorun yok sonuçta halterci değiliz kasları hissedeceğiniz ağırlık artık 30 mu olur 40 olur onuda siz deneyerek bulacaksınız

Koca koca adamlar leg press'te 45 kilodan biraz fazlasını mı kaldırıyor? Nasıl bir salonda antrenman yapıyorsun sen?

mac fi
Koca koca adamlar leg press'te 45 kilodan biraz fazlasını mı kaldırıyor? Nasıl bir salonda antrenman yapıyorsun sen?
t-
macfit teyim.adam kilolu falan iri yarı ama bir bakıyorum 60 70 yapıyor o zaman onlar yanlış yapıyor bilemedim veya amaçları farklı çok bilgili değilim tabi tenis dışında son 6 aydır fitness ile spor yapıyorum ama ben anladım sanırım kaldırabiliyorsan ağırlığı kaldıracaksın kas yapmak istiyorsan

Ya onlar yeterince asılmıyor, ya da sen hareketleri yanlış yapıyorsun.

ağırlık antremanlarımın henüz 4. haftasındayım. geçen hafta bacak antremanında leg pressde 80kg ile çalıştırdı antrenörüm bu hafta ise 120kg da 2 set yaptık sonra 80'e düştük. bi tarafımdan nefes alıp verdim 120kg ile ama bi şekilde çıktı set. genelde gördüklerim 200kg ile press yapıyor. 45 kg o istasyon ve kas grubu için düşük bir ağırlık.
şunu da belirteyim 6kg dumbellarla omuz press yaparken canım çıkıyor :)

ağırlık antremanlarımın henüz 4. haftasındayım. geçen hafta bacak antremanında leg pressde 80kg ile çalıştırdı antrenörüm bu hafta ise 120kg da 2 set yaptık sonra 80'e düştük. bi tarafımdan nefes alıp verdim 120kg ile ama bi şekilde çıktı set. genelde gördüklerim 200kg ile press yapıyor. 45 kg o istasyon ve kas grubu için düşük bir ağırlık.
şunu da belirteyim 6kg dumbellarla omuz press yaparken canım çıkıyor :)
teşekkürler cevaplar için. 45 kilo benim için kafidir 42 kilo birisi olarak kademe kademe olacak sanırım

tartışmalı bir konu tekrar sayılarınızı ve kiloları söylerseniz daha bilimsel olur. leg preste kendi kilonuzu kaldırmanız iyi bişi çok az değil ben de kendi kilou kaldırıyorum ama o 120 tabii.

Back
Yukarı