Ya allahaskina günde 3000 kalori yakan iki birey olsun birisi 2500 kaloriyi sağlıklı gıdalardan alsın diğeri abur cuburdan arada fark var.İkiside kilo verdi de tamam ama abur cuburla beslenenin karaciğeri yaglanir sivilce vb. Çıkar diğeri sağligini korur.Yağ yakiminda önemli olan şey giren çıkan kalori dengesidir. Siz ihtiyaciniz olan kaloriden fazla kalori tuketirseniz ve bunu isterseniz sadece tavuk göğsünden bile karsilasaniz malesef yag yakamazsiniz. O yüzden beslenmenizdeki toplam kalori ve makro besin değerleri önemlidir. Ha onun haricinde söylemiş oldugunuz öğün bir sorun teşkil etmicektir.
Siz benim mesajimi iyi algilayamamışsinız. Sonuçta 3000 kalori harcayan birey 2500 aliyorsa kilo verecektir. Fakat dikkat ederseniz ben yukarda karaciğeri yaglanmaz, sağlıksız şekilde verir gibi ibareler kullanmadım. Söylemek istedigim harcanan kaloriden az kalori alındığında ve bunu istediğiniz besinden karsilarsaniz karşılayın, sonucta kilo vereceksiniz. Önemli olan şey gun sonunda toplamda ne kadar kalori tükettildigidir. Belki bu video yardimci olur bu önemli konuyu algılamanıza.Ya allahaskina günde 3000 kalori yakan iki birey olsun birisi 2500 kaloriyi sağlıklı gıdalardan alsın diğeri abur cuburdan arada fark var.İkiside kilo verdi de tamam ama abur cuburla beslenenin karaciğeri yaglanir sivilce vb. Çıkar diğeri sağligini korur.
Tamamda kilo sadece görüntü için verilecekse geçerli bu fast food ile kilo vermek çok saçma sürekli insülin yükselir alcalir acikirsin tok gezmessin yani.Saçma yani BOŞUNA savunma böyle şeyleri savaş nie sağlıklı beslenio o zaman ona bakarsan abur cuburlada kas yaparsın anlamına geliyor bu.Siz benim mesajimi iyi algilayamamışsinız. Sonuçta 3000 kalori harcayan birey 2500 aliyorsa kilo verecektir. Fakat dikkat ederseniz ben yukarda karaciğeri yaglanmaz, sağlıksız şekilde verir gibi ibareler kullanmadım. Söylemek istedigim harcanan kaloriden az kalori alındığında ve bunu istediğiniz besinden karsilarsaniz karşılayın, sonucta kilo vereceksiniz. Önemli olan şey gun sonunda toplamda ne kadar kalori tükettildigidir. Belki bu video yardimci olur bu önemli konuyu algılamanıza.