arkadaslar bu şimdi ne yapar bana ben kilo almak istemiyorum yha güç lazım kaslazım
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:46 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:18 ----------
Kütle 20 (yeni başlayanlar ve amatörler için) genel vücut ağırlığı ve kas kütlesini artırmak için ürün yeni nesil temsilcisidir. Doğal besin alanındaki en son araştırma sonuçlarını içeren takviyeleri. Protein içeriği glutamin çok zengin olan kesilmiş süt suyu konsantresi ve süt proteini, bir kombinasyon buğday tohumu dan ayırmak olan Promax-de dayanmaktadır. Buğday proteini hala yaygın olumlama bekliyor kalitede yeni bir kaynak olarak kabul edilir ise Whey proteini zaten, proteinler arasındaki lider konumunu haklı çıkardı. Ürünlerin yeni nesil istikrarlı enerji akışı, ve vitamin, mineral ve yüksek saflıkta kreatin monohidrat varlığı için daha iyi bir kompozisyon karbonhidrat (dekstroz ve maltodekstrin, disakkaritler olmadan!) Demektir.
Bu ürün kas kitlesi, gücü ve genel vücut artırmayı hedefliyoruz herkes için tavsiye edilir ağırlığı. Ayrıca, bu sporun farklı dalları uzun ve zorlu bir eğitim için iyi bir enerji kaynağıdır.