bu çalışmayla ne kadar gelişim olabilir ?

mrb arkadaşlar. benim bitane arkadaşım var o da tip olarak benim gibi 2miz de kilo almak için cebelleşiyoruz :) ama o ewde spor yapıyor. bu arkadasım bigün 5*30 mekik diğer gün ise 10kg lık dumbellerle biceps+ sınavla da triceps ve gogüs geliştirmeyi amaclıyor. ama kas gruplarının dinlenmesi gerekiyor die okumustum. hiç ara vermeden bu sekilde bir program kas kütlesi yapmaya hacim yapmaya yardımcı olurmu ? ve benim için önemlisi de iyi beslenmeyle kilo aldırır mı ? :)

Amacın kilo almaksa düzenli olarak kalori fazlasında yemen lazım. Öncelikle bunu bil. Geri kalan herşeyi daha sonra öğrenebilirsin.

Arkadaşının antrenmanından da bir cacık olmaz.

Kilo alman için düzenli yemelisin kendine gün içine sabah öğle akşam olarak yemek yeme saati belirle ve bunlara ara öğün saati belirle düzenli beslen daha çok proteinli yiyeceklerden

ben foruma girdiğimde bikaç saat gidio zaten kafadan. o kadar güzel özellikle bizi anlatan seyleri görünce cıkamıo insan :) arkadaş 4 hafta kadardır calısıyor gögüs belirginleşti tricepsler de öyle. ama bel falan yerinde sayıyo tabi. ben de hafif gelişim görünce bir soriym dedim :) bi de kilo alma konusunda kuruyemişin etkisi cok yazıyor kimi yerlerde ara ogun(atıstırmalık) olarak. ama ben hangisinin daa faydalı oldugunu bulamadım cok celişkili seyler okudum cnku. kilo için neyi önerirsiniz arkadaslar ?

Back
Yukarı