Bu çalışma iyimi ?

arkadaşlar sakatlıgım geçti ve yeniden başlıyorum.
çalışma hakkında soracaklarım olacak.
ptesi salı antreman
çarşamba dinlenme
perşembe cuma antreman
şeklinde yapmayı düşünüyorum.
Ptesi günü üst bölgeleri ( kanat biceps omuz triceps göğüs )
salı bacak çalışmayı
çarşamba dinlenip
perşembe tekrar üst
cuma bacak
çalışmayı düşünüyorum hafta sonuda dinlenme. İyi olacagını düşünüyorum sizin fikirlerinizide alırsam güzel olacak :)
şimdiden herkese teşekkür ederim iyi çalışmalarbench_O

Programın hiç uygun değil.Hangi bölgelerini nasıl çalıştırman gerektiğinin farkında değilsin.(Bu da forumda arama yapmadığını gösterir)1 gün göğüs,omuz,biceps,triceps,kanat çalışıyorsun diğer gün sadece bacak...Peki vucudun,bunu hakkedecek ne yaptı sana?
Lütfen 2 dakikanı ayır ve arama yap.Bölgesel çalışmaları ve aynı gün hangi bölgeler doğru çalıştırılır öğren.Vücuduna boş yere yüklenme.Neden kimsenin cevap vermediğini de anlarsın.
Haftada 4 gün antreman yapacaksan şu linke bir göz at.
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/body-buildinge-yeni-ba-layanlar-t12393.html
İyi çalışmalar.

peki ben devamlı şu şekilde çalışabilirmiyim ?

1. gün - göğüs ön kol kanat
2. gün omuz arka kol bacak ?
sonra 1 gün dinlenme
ilerde set sayısını ve ağırlıklarıda arttırarak bu şekilde iyi bir gelişim sağlayabilirmiyim ?

Evet aynen öyle yani ptesi,salı,per,cuma çalışırsın.Çarşamba günü ve haftasonu dinlenirsin.Vücudu fazla yorma hareketleri doğru yap.

solid 2 konumdada sen ilgilendin çok teşekkür ederim istediğini her zaman en iyi şekilde yaparsın umarım :)
son bir sorum var :) peki ben bu çalışmayı 1 yıl boyunca yapabilirim dimi hareketleri düzgün şekilde kg arttırarak ?

Ben de teşekkür ederim iyi dileklerin için.İstediğin gibi değiştirebilirsin programını bu tamamen sana bağlı.Eğer ağır gelirse 3 güne indir.Önemli olan hangi bölgeleri hangi günlere bölüştürdüğün.Şu anki oluşturduğumuz program güzel.İlerde vücudunu tanıdıkça,tembel bölgelerini gördükçe değiştirirsin programını.Hadi kolay gelsin.

Back
Yukarı