BSN True Mass

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 169 62,6%
  • Orta karar

Votes: 81 30,0%
  • Başarısız

Votes: 20 7,4%

• Total voters
    270
kutuyu bitirdim şimdi cyto monster mass a geçtim. alacak arkadaşlara tavsiye ederim.forumda beni tanıyanlar beslenme ve antrenmanlarımı bilir o yüzden faydasını gördüğümü söylüyorum gayet.

BENDE bunu bitirdim monster mass a geçip geçmemekte kararsız kaldım fiyat farkı 25 lira ama içerik farkı yada üstünlüğü yok gibi monster mass ın

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:34 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:26 ----------

bsn true mass 145 gramda 76 gr karbo
monster mass 150 gramda 67 gr karbo

protein oranları da 50 gr /46 gr

monster mass ı bi gainer olarak daha iyi kılan özelliği ne ?

ona dikkat etmemiştim bazı ürüler şeker miktarını acıklamıo mesela hardline gainer millet alıo ama total sugar yazmıo ya 170 gramın 70 gramı sekerse nerden bilioruz ne oldugunu ?

kutuyu bitirdim şimdi cyto monster mass a geçtim. alacak arkadaşlara tavsiye ederim.forumda beni tanıyanlar beslenme ve antrenmanlarımı bilir o yüzden faydasını gördüğümü söylüyorum gayet.

hocam kaç kilo aldın bide kaç haftada bitti kutu

açıkçası 3-4 kg civarı düzgün beslenmeyle aldım.ayda 1 kg diyebiliriz.tabi tamamen kas olmasada daha iyi bir görünüme kavuştum ve herkes kastan aldıgımı söylüyor.karında öyle fazla bir kapanma yok.üç sıra gayet belli.ben sabah kalktıgım anda 2 ölçek antrenmandan 2 saat önce meyveyle 2 ölçek kullandım.(ölçek,porsiyon degil dikkat edelim) örnegin diger bir sabah da syntha 6 +yulaf +muz yaptıgı sabah kalktıgı an(böylece her sabah gainer içmemiş oldum,protein ve karb. oranlarını kendi yöntemimle dengeledim.ve ürünün ömrünü uzattım) böyle yaklaşık 1.5 ay gitti. Gelelim monster mass'a monster mass karb. olarak daha verimli.şeker daha az ve karb. türüde gainer ın içine koulabilecek en iyi tür.yani en hızlı kana karışan kompleks karb. ayrıca bcaa oranı yüksek bir servisinde 4 gr l-leucine var bu azımsanamayacak bir miktar emin olun.glutamine vs amino oranlarıda daha iyi monster alır diorum :)

Arkadaşlar ben diğer kullanıcılardanda yardım aldım ama sizede sormadan edemeyeceğim
Hardline whey protein , Dymatize Elite casein , BSN True Mass karbonhidratı nasıl kullanmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

mrhaba arkadaşlar. üç ölçek alınacak vesayine yazılıyor bu ölçekten kasıt nedir bsn true mass aldım içinde plastik bi kaşık çıktı o mu? ondan üç tane çok çok fazla oluyor. kutunun üstündede yemek kaşığı diyor nasıl kullanmalıyım yardım lütfen?

mrhaba arkadaşlar. üç ölçek alınacak vesayine yazılıyor bu ölçekten kasıt nedir bsn true mass aldım içinde plastik bi kaşık çıktı o mu? ondan üç tane çok çok fazla oluyor. kutunun üstündede yemek kaşığı diyor nasıl kullanmalıyım yardım lütfen?

1 porsiyonu, içinden çıkan üç ölçek(145 gr) kadardır. Size tavsiyem günlük kullanımı ikiye bölmeniz. (1.5 ölçek, 1.5 ölçek şeklinde)

Merhabalar, daha önce olimp gain bolic 6000 kullanıyordum,şuanda hangi karb. kullanacagım konusunda pek emin değilim haftanın 3 gunu yuzme ant. 2 gunuyse kuvvet antrenmanları yapıyorum.1.90 boy 72 kiloyum suanda BCAA ve Karb takviyesiyle devam edeceğim ama olimp'de karb da BCAA azda olsa olmasına rağmen bunda olmaması fark yaratırmı?

Merhabalar, daha önce olimp gain bolic 6000 kullanıyordum,şuanda hangi karb. kullanacagım konusunda pek emin değilim haftanın 3 gunu yuzme ant. 2 gunuyse kuvvet antrenmanları yapıyorum.1.90 boy 72 kiloyum suanda BCAA ve Karb takviyesiyle devam edeceğim ama olimp'de karb da BCAA azda olsa olmasına rağmen bunda olmaması fark yaratırmı?

Bu urun piyasanin en iyilerinden bir tanesi ayrica icinde BCAA olmama ihtimali yok o kadar protein varken. Gonul rahatligiyla kullanabilirsin.

True mass ı sipariş ettim ama 3 ölçek kullanınız diyor bunu gunde 3 e bölmemmi daha yararlı olur yoksa sabah uyandıktan sonra ve antrenmandan önce veya sonra almak mı?

sabah kahvaltı sonrası antreamn sonrası şeklinde 2ye bölebilirsin.. yani 1.5 olcek kahvaltı sonrası 1.5 olcek antreman sonrası..

True mass ı sipariş ettim ama 3 ölçek kullanınız diyor bunu gunde 3 e bölmemmi daha yararlı olur yoksa sabah uyandıktan sonra ve antrenmandan önce veya sonra almak mı?

En temizi sabah direk kalkinca 1.5 ve idman sonrasi 1.5 olcek. Boylece en kritik zamanlarda karbo destegi ile insulin artiriri anabolik sureci hizlandirir ve kortizolu kesersin.

Ürünün tadı güzel hoş ama suyla içsem bile gaz yapıyor. Buna bi çözüm yok mudur?

Back
Yukarı