muratcan.biceps
Üye
kutuyu bitirdim şimdi cyto monster mass a geçtim. alacak arkadaşlara tavsiye ederim.forumda beni tanıyanlar beslenme ve antrenmanlarımı bilir o yüzden faydasını gördüğümü söylüyorum gayet.
kutuyu bitirdim şimdi cyto monster mass a geçtim. alacak arkadaşlara tavsiye ederim.forumda beni tanıyanlar beslenme ve antrenmanlarımı bilir o yüzden faydasını gördüğümü söylüyorum gayet.
mrhaba arkadaşlar. üç ölçek alınacak vesayine yazılıyor bu ölçekten kasıt nedir bsn true mass aldım içinde plastik bi kaşık çıktı o mu? ondan üç tane çok çok fazla oluyor. kutunun üstündede yemek kaşığı diyor nasıl kullanmalıyım yardım lütfen?
Antreman sonrası syntha 6 ile karışıtıp içebilirmiyiz acaba ?
Arzu ediyorsanız içilebilir ancak tavsiyem ayrı ayrı aralarına 30-40 dakika koyarak içmeniz
İlk önce syntha 6 mı yoksa truemassı mı içmeliyim ?
Merhabalar, daha önce olimp gain bolic 6000 kullanıyordum,şuanda hangi karb. kullanacagım konusunda pek emin değilim haftanın 3 gunu yuzme ant. 2 gunuyse kuvvet antrenmanları yapıyorum.1.90 boy 72 kiloyum suanda BCAA ve Karb takviyesiyle devam edeceğim ama olimp'de karb da BCAA azda olsa olmasına rağmen bunda olmaması fark yaratırmı?
True mass ı sipariş ettim ama 3 ölçek kullanınız diyor bunu gunde 3 e bölmemmi daha yararlı olur yoksa sabah uyandıktan sonra ve antrenmandan önce veya sonra almak mı?