jeytan1905
Üye
1.hafta sonucu 2,5 kg ye yakın artış.kötü bir beslenme ve protein ağırlıklı olmasına rağmen.ama normalde olduğum kilonun baya bir altındayım , aldığım kiloda bu etken yadsınamaz.
1.hafta sonucu 2,5 kg ye yakın artış.kötü bir beslenme ve protein ağırlıklı olmasına rağmen.ama normalde olduğum kilonun baya bir altındayım , aldığım kiloda bu etken yadsınamaz.
1hafta kullanım true mass ve dengeli beslenmedin ama 2.5kg aldın ?
ReveR gayet mümkün, kilosu normalin altında olduğunu söylemiş, bu şekilde vücutta su tutumu çok kolay oluyor.
Tabi aynısını sen yaparsan 1 kilo bile alamayabilirsin...
Örneğin ben 7 ayda 27 kilo aldım,bir başkası 10 alabilir gibi gibi.
23 günde 1 kutu bitmiş.ortalama 4- 4,5 kg aldım.ama dediğim gibi normal kilomun zaten çok altındaydım..kilo almam zaten kaçınılmazdı.
2.kutuya başlıcam bugün yarın.ordanda 2-2,5 kg alabilirsem ürün hakkını vermiş olucak![]()
sımdı tam olarak hesabladım toplam 2 bucuk ay oldu ve bu surede 3 kutu true mass aldım 3 . kutunun yarsındayım sımdı su an taby bunlar bendekı etkılerı.bence gayet etkılı . saygılarımla murat kardeş...bench_O
Bende yeni aldım bsn true mass'i ama 2 buçuk ayda 3 kutu biraz fazla değil mi ben şuan ben de bulunan kutunun 2.5-3 ay gitmesini planlıyorum o da en az. normal ölçeğe göre daha az kullanıyorum çünkü hocam öyle önerdi ama bi kutunun 200tl civarı olduğunu düşünürsek bence 2.5 ayda 3 kutu fazla bi miktar