BSN Syntha-6

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 463 67,0%
  • Orta karar

Votes: 187 27,1%
  • Başarısız

Votes: 41 5,9%

• Total voters
    691
2 kutu bitirdim 3. yü kullaniyorum sivilce yapmadı ve bi protein tozundan alinacak kadar verim alıyorum bence kaliteli bir ürün

performansı, su ve süt ile karışması ve fiyat performans oranı olarak kullanılabilecek en iyi ürünlerden bir tanesi.
etiket yorumculuğu yapıp içindeki karbonhidrat oranını eleştirmeye gerek yok.

içinde kreatin olmadan bu kadar performans arttırıp hacim kazandırmaya yardımcı oluyorsa bir ürün iyidir.
sabah kalkar kalkmaz da ara öğün olarak da yatmadan önce de kullanılabilecek bir ürün.
yeni başlayan arkadaşların hepsinin denemesini tavsiye ederim.

İyi forumlar arkadaşlar. Vg ye başlayalı 3,5 ay gibi bi zaman oldu. Bugun aldım bu tozu. Nasıl kullanmalıyım antremandan önce ve sonra toplam 2 ölçek şeklinde kullansam nasıl olur? boyum 173 kliom 68. Teşekkürler şimdiden...

performansı, su ve süt ile karışması ve fiyat performans oranı olarak kullanılabilecek en iyi ürünlerden bir tanesi.
etiket yorumculuğu yapıp içindeki karbonhidrat oranını eleştirmeye gerek yok.

içinde kreatin olmadan bu kadar performans arttırıp hacim kazandırmaya yardımcı oluyorsa bir ürün iyidir.
sabah kalkar kalkmaz da ara öğün olarak da yatmadan önce de kullanılabilecek bir ürün.
yeni başlayan arkadaşların hepsinin denemesini tavsiye ederim.
Hacim kazandırmasının nedeni içeriğindeki yüksek karbonhidrattır. Çünkü 1gr karbonhidrat vücutta yaklaşık 3gr su tutumuna neden olur, dengesiz biçimde kullanırsanız yağ oranınız da artar. Bu hacim artışını ''kas kütlesi kazandım'' diye yorumlamak çok yanlıştır. Ayrıca yatmadan önce bi ölçeğinde 13gr karbonhidrat içeren bi supplementi kullanmak hiçte mantıklı değil. BSN Syntha'yı fiyat ve İçerik olarak yorumlarsak içeriğine göre çok çok pahalı ve vasat bi ürün olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Vanilya ice cream aroması bu güne kadar içtiğim protein tozlarının içinde en iyi tad veren aroma.Musclepharm, ultimate nutrition, optimum nutrition, universal tad olarak bsn hepsinden daha iyi diyebilirim.Şişkinlik hissi verdi bana biraz, ölçeği büyük gibi geldi.Antrenman öncesi 2 shake yapıyorum enerji ve güç artışı için.Yeterli geliyor bana şu anki fiyatıyla kutusu defolu ürün aldım 2 kutuyu 285 liradan.Bana hacim kazandırdı..

Bi aksilik çıkmazsa haftaya alıcam bu tozu vg değil k.b ile uğraşıyorum, antrenman Sonraları içmeyi düşünüyorum. İçindeki Kalori ve karb. az sayılacak derecede değil illaki bir artış olucağını düşünüyorum. Aldığım günden itibaren başlarım yazmaya

niye öyle birşey söyledin, marka yıllardır piyasada kendini kanıtlamış oldugunu düşünüyorum ama?
Kesinlikle yanlış düşünüyosun, herkes gibi ürünün içeriğine değil markaya bakıyosun. Seni beslicek olan marka değil ürünün içeriğidir, BSN markası iyi bi marka hatta BSN Nox plode en iyi pre workout'lardan biridir. Fakat BSN Syntha 6 vasatın aldında dandik bi üründür, defalarca yazdım gene yazıyorum 100 TL nini üstündeyse kesinlikle almayın çünkü ederi o kadar.

Bu nedenle syntha 6 nin fiyatinda eskiye nazaran bariz bir dusus var, bazi buyuk firmalar ellerindeki stoklari bitirmek icin komik rakamlara satiyorlar.

Lg Smart World

Kesinlikle yanlış düşünüyosun, herkes gibi ürünün içeriğine değil markaya bakıyosun. Seni beslicek olan marka değil ürünün içeriğidir, BSN markası iyi bi marka hatta BSN Nox plode en iyi pre workout'lardan biridir. Fakat BSN Syntha 6 vasatın aldında dandik bi üründür, defalarca yazdım gene yazıyorum 100 TL nini üstündeyse kesinlikle almayın çünkü ederi o kadar.

Ürünün içeriğine bakıyorum, yüksek karb. İle kalori var 22gr protein. 70kiloyum antrenmanlarda şınav mekik haricinde ağırlık kaldırmıyoruz. Şuan hiçbirşey kullanmadığımı varsayarak bu ürünün bana yararı olucağını düşünüyorum yanlışmıyım ?

bende bu protein tozu ile başladım. yorumlar hiç iç açıcı değil. Bitinci değiştirim bari.

Back
Yukarı