bence mp combat ile kıyaslanır mı bilmem evet ikiside kompleks ama bsn fark atar bence..
yok dostum o da 54 servis aynı yani servisleri ve ekstradan bsn'in icinde daha cok karb oranı (hacim icin ideal)mp combat için yapılan yorumlarda cok güzel, ama fiyat olarak cok yüksek geldi bana , gerçi bsn den yaklaşık 50 servis cıkıyor ,combattan 80 servis
Bsn'nin fiyatı algı olarak ucuz geldiğinden ( servis sayısı az ) ,sanki diğerleri daha pahalı daha kaliteli düşünceside hakim olabilir insanlara , ben bsn nin etkili oldugunu düşünüyorum
en azından bende işe yaramıs gibi görünüyor.
bence sizin yanlısınız var dikkatli bakin isolate olmasın oyanlışınız olabilirmi supplementler cmdan ürünün içeriğine bakılınca servis sayısı 84 yazıyor.
bence sizin yanlısınız var dikkatli bakin isolate olmasın o![]()
isolate'i olan bir ürünün sizce normal ürünü olmaması dogal mıBen mp combat deyince sadece %100 ısolete olandan konusuyoruz sandım , baska bir ürününü görmedim mp combat diye gecen , arnold iron wheyden bahsetmiyorsak tabi![]()
isolate'i olan bir ürünün sizce normal ürünü olmaması dogal mı![]()
Benim 1 sene oldu başlıyalı bir sürü göğüs hareketi yaptım sadece göğüsümde çizgi belirginleşti arkadaşlarım temel reis diye espiri yapıyolar kollarım vücuduma göre büyük çok genişledi kanatlarında aynı şekilde ama göğüsümde tık yok bunun için ne yapmayalıyım. Bide şu an 1.73 boyunda 60 kiloyum kilo almak için uğraşıyorum kendime bi hedef koydum Haziran'a kadar göğüsleri kolları patlatıcam çok güzel bi çalışmam var beslenmene oldukça dikkat ediyorum ama protein tozumu karbonhidratmı almalıyım ve bunun dışında bcaa alıcam ve kreatin alıcam karbonhidrat kreatin bcaa aynı anda kullanabilirmiyim ve kilo almak için karbonhidratmı proteinmi ve marka önerirmisiniz acilllll
bsn-syntha 6 ve bsn-snytha 6 isolate protein arasındaki farklar nelerdir?
günde 5 gr kreatin antreman oncesi veya antreman sonrası bcaa protein sabah kalktıgında antreman oncesi veya antreman sonrası gün icerisinde sınırları gecmemek üzere tabikideProtein tozu kreatin amino asit bcaa aynı gün içinde kullanılırmı
Bcaa proteini aynı anda alabilirim dimi bide kreatini 5 gr olarak gün içinemi yaymalıyım yoksa sabitmigünde 5 gr kreatin antreman oncesi veya antreman sonrası bcaa protein sabah kalktıgında antreman oncesi veya antreman sonrası gün icerisinde sınırları gecmemek üzere tabikide
Bu ürünün kullanım şeklinin net sınırları yok. Neticede blend bir protein. Antrenman yaptığınız günün ertesi sabahı kullanmak da mantıklı olacaktır.Spora gittiğim günlerde spordan önce ve sonra kullanıyorum spora gitmediğim günlerde kullanmalımıyım kullanmalıysam ne zaman