denemiştim gayet lezzetli. Gerçi ben lezzet konusunda biraz rahatım genelde lezzetli gelir![]()
Bugün itibari ile elime geçti. Kurabiye ve krema aroması enfes müthiş bir şey! Yani ucuz bir şey olsa dakika başı içeceğim sonra böbrek bağırsak iflas olacak![]()
. Etkisini göreceğiz, henüz birinci gün kullanımını tamamladım, 1 aya kadar performansı hakkında da yorum yaparım, fakat tadını sorarsanız bu dünyadan bir şey değil derim.
![]()
merhaba arkadaşlar 7 aylık bir spor geçmişim var bu ay optimum whey aldım sadece idmanlardan sonra kullanıyorum fakat kilo bakımından bir etkisini göremedim henüz çoğu yerde BSN özellkle kilo aldırarak gelştirdiğini okudum sizce kilo almaya yönelik bunumu kullanaym optimumla devam ediyim ve GNC'den alınan optimum yada BSN ne kadar güvenlidir şimdiden teşekkrler iyi idmanlar![]()
bekleyin ilk önce o.n gold whey bitsin sonra syntha-6 alırsınız.ve yerinizde olsam günde 1 ölçek kullanmak yerine 2 ölçek kullanırdım.
antrenmandan hemen sonra ve sabah kalkar kalkmaz.
gnc'de sahte ürün olacağını pek zannetmiyorum fakat aşırı pahalı oradaki ürünler.
supplementler.com dan da alışveriş yapabilirsiniz.
kullandığım ürün bitti 2 gün içerisinde yeni bir ürün almam gerekiyor o yüzden on wheyle bsn arasında gidip geliyorum 2sininde amaçları farklı ürünler ben özellkle biraz daha kilo alıp hacim kazanmak istiyorum kullananların yorumları doğrultusunda sanırım beni bsn syntha 6 tatmin edicek ayrıca gnc'de 130 civarı gidiyor 2.3kg.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:07 ----------
kullandığım ürün bitti 2 gün içerisinde yeni bir ürün almam gerekiyor o yüzden on wheyle bsn arasında gidip geliyorum 2sininde amaçları farklı ürünler ben özellkle biraz daha kilo alıp hacim kazanmak istiyorum kullananların yorumları doğrultusunda sanırım beni bsn syntha 6 tatmin edicek ayrıca gnc'de 130 civarı gidiyor 2.3kg.
Syntha-6 yı 3 gün once ******den aldım . Orjinalmi sahtemi bilmiyorum. Ama hic köpürme yok ve hic topaklanmıyor. Tadıda inanılmaz iyi .İster istemez insan nesquikmi bu acaba diye sahte olup olmadıgını sorguluyor. Ürün gercekten tok tutuyor . Eger ogrenciyseniz ve düzenli yemek yiyemiyorsanız bu ürünü tavsiye ederm . gün boyunca protein sentezi yapabilir.Ama yatmadan icmenizi tavsiye etmem cunku karb. ve seker oranı bayagı yuksek.
arkadaşlar ben yaklaşık 9 aydır spor yapıyorum düzenli olarak boyum 172 kilom 71. yaklaşık bir aydır wieght gainer kullanıyorum ayrıca protein tozuda kullanmak istiyorum bsn fiyat olarak uygun geldi diğerlerine göre 2,2 libresi 139 tl ye buldum sizce nedersiniz uygunmudur?