BSN Syntha-6

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 463 67,0%
  • Orta karar

Votes: 187 27,1%
  • Başarısız

Votes: 41 5,9%

• Total voters
    691
fiyatları ucuz gelen cilek ve cikolata aromalıları arap kaynaklı tedarikcilerden geliyor amerika kaynaklı degil. herkes tek bir yerden getirse niçin fiyat farklı olsun? 145 liraya cookies and cream bulan yada muzlu bulan varmı? zannetmıyorum

fiyatları ucuz gelen cilek ve cikolata aromalıları arap kaynaklı tedarikcilerden geliyor amerika kaynaklı degil. herkes tek bir yerden getirse niçin fiyat farklı olsun? 145 liraya cookies and cream bulan yada muzlu bulan varmı? zannetmıyorum

abi cokies cream ve mochaccıno var seçenekler arasında ?

abi cokies cream ve mochaccıno var seçenekler arasında ?

zamanında bsn fiyatları ucuzken elinde kalan stoktur son kullanma tarihini bir araştır birde baktıgın site güvenilir mi ona bak
bsn in türkiye distrübütörü upafarma alıcagın yerin onaylı olup olmadıgını sorabilirsin

Antrenmandan önce 1 ölçek ve antrenmandan sonra 1 ölçek alıyodum, ama forumdaki tavsiyeleri okudum ve antrenmandan önce yerine yatmadan önce almaya başladım bu da bende açlık hissi uyandırmaya başladı, sabaha karşı 6- gibi karnımın guruldadığını ve acıktığını hissetmeye başladım, yatmadan önce alana kadar böyle bir durum söz konusu değildi.Sebebi ne olabilir ?

1 ay oldu spora başlayalı; iş değiştirdiğim için usun zamandır 65-70 arası giden kilom 73'e çıktı ve nurtopu gibi bir göbeğim oldu. :) 178 boy olduğu ve ince kemikli olduğum için zayıf ve göbekliyim bu da çirkin görünüyor malesef. :) Sporun etkisini görür gibiyim ancak yeterli proteini alamadığımı düşünüyorum. Hem kilo aldırmayacak (en azından göbek yapmayayım) hem de kas kütlesini arttırmamda yardımcı olması için bu ürünü almayı düşünüyorum. Sanırım hata yapmıyorum ?

1 ay oldu spora başlayalı; iş değiştirdiğim için usun zamandır 65-70 arası giden kilom 73'e çıktı ve nurtopu gibi bir göbeğim oldu. :) 178 boy olduğu ve ince kemikli olduğum için zayıf ve göbekliyim bu da çirkin görünüyor malesef. :) Sporun etkisini görür gibiyim ancak yeterli proteini alamadığımı düşünüyorum. Hem kilo aldırmayacak (en azından göbek yapmayayım) hem de kas kütlesini arttırmamda yardımcı olması için bu ürünü almayı düşünüyorum. Sanırım hata yapmıyorum ?

Olcegin yarisi karbo o yuzden yeterince kalori yakmiyorsaniz gobek daha da buyuyecektir..

Isolate wheyleri arastirmani oneririm

Protein tozu arastirirken icerigine bakin

Kolay gelsin...

Ürünün içinden ölçek çıktı ama ölçekte 94 cc yazıyor. 94 cc = 94 gr olduğuna göre bu ölçek orjinal ölçek değil mi o zaman?

Valla çizgi falan göremedim, ölçeği fullemeye de korktum sanki tüm ölçek 44 gr'dan daha fazla olur gibi duruyor.

çizgi yoksa tepeleme dolduruluyor genelde. zaten şöyle bi sağlama yaparsak: 70cclik ölçekler 30-33gr protein tozu alıyor. 94cclik de 40-44 gr alır :) ufak mutfak tartısı varsa tartın, içiniz rahat etsin :)

çizgi yoksa tepeleme dolduruluyor genelde. zaten şöyle bi sağlama yaparsak: 70cclik ölçekler 30-33gr protein tozu alıyor. 94cclik de 40-44 gr alır :) ufak mutfak tartısı varsa tartın, içiniz rahat etsin :)

mutfak tartısı olsa olayı çözmüştüm zaten ama senin şu hesap da bir nebze olsun rahatlattı beni :) teşekkür ettim thums:

Merhaba arkadaşlar bugün syntha-6 aldım spora başlayalı 20 gün oluyo ve 19 yasındayım 1boy 1.75 kilo 62 saat 5-7 arası antreman yapıyorum proteini nasıl kullanmalıyım yardımlarınızı bekliyorum.

Sabah kalktıktan sonra ve idman sonrası kullanabilirsin, ben sadece sabah kalkınca içiyorum,yada öğün olarak kullanabilirsin karma protein içerdiği için vücudu uzun süre besler.

arkadaşlar ürünü türkiyeden 140 liraya aldım 2.2 gr lık olanını ama ebay.com da 42 dolar gözüküyor yani 70 liraya tekabül ediyor üstelik kargo bedava sizce bu fark normalmi yani ebayçcom dan alsak kazıklanırmıyız sizce ?

nasıl yasak anlamadım ben mesela elektronik alışverişlerimi filan ebaydan yaparım 15 gün içinde gelir kargo acaa sadece bu ürünler için mi yasak ?

Back
Yukarı