yani bide öyle bir kıyaslıyolarki birinci optimum whey oldu ikinci syntha6 oldu saçma biri komplex bir ürün biri yalnızca whey komplexi komplexle kıyaslasınlar bu ürün dünyanın en iyi komplex protein tozu2008 yilinda bb.com tarafindan duzenlenen yarismada en iyi protein tozu kategorisinde 2. sirada yer almis.
ben size bulk ı önermiyorumSyntha -6 yı bulk dönemi için önerir misiniz ??
Benim üçlü düşündüğüm 1)protein 2)L-arginine 3)Glutamineben size bulk ı önermiyorumiğne ilaç kullanmıyorsanız bulkda alıcağınız kilonun hepsini definasyonda verip eski halinize dönersiniz zaman kaybı olur temiz bi supplement kombinasyonu ile yağsız kas kütlesi arttırmaya bakın .
ben size basit bir kombin söyliyim onu uygulayınBenim üçlü düşündüğüm 1)protein 2)L-arginine 3)Glutamine
teşekkürler ilginiz için sagolunben size basit bir kombin söyliyim onu uygulayın
(arginine tek basına çok etki göstermez ornitin ve lysine ile komplexleri var aol diye geçiyor)
optimum gold standard 24 whey
optimum bcaa
optimum glutamin
optimum creatine veya xpro noxpro
nutrend liquid amino
Herhangi bir aol veya tribulus supplementi
multivitamin
bence istediğiniz sonucları elde edebilirsiniz bu kürle (marka temsilidir).
yeni edge ürünün aromaları ve tadları nasıl acaba kullanan yardımcı olabilirmi
Ürünün formülü değişti. Syntha 6 edge oldu diye biliyorum inceleyebilirsiniztam bulk dönemi proteini.
Evet inceledim bulka uygun diye görüyorum fiyat performans olarak.Ürünün formülü değişti. Syntha 6 edge oldu diye biliyorum inceleyebilirsiniz