şimdi kabalaşmak istemiyorum ama.yok yagı şu kadar az yok karb. bu kadar az. vs. vs. bunlar karşılaştırma yapılacak proteinler değil kardeşim.hala konuşmanın karşılaştırma yapmanın anlamı yok. s6 kütle antrenmanı yapanlarda antrenmandan hemen sonrası için içeriğindeki karb. yağ ve basit şeker oranıda antrenmandan hemen sonraki ihtiyacı karşılama amaçlı.ayrıca proteinide tadına göre alıyorsanız hiç bir şey demiyorum.myo pro.series ise kütle istemiyorsanız ant. hemen sonra veya(bence) gece yatarken(caseinim yoksa) içilecek bagırsak işlevlerini yerine getirecek bir protein. Karşılaştırma yapılıp da bu daha iyi denilecek bir durum yok. UMARIM anlatabilmişimdir düşüncelerimi.saygılar herkese
İlk olarak kardeşiniz, ahbabınız değilim; Yaş olarak kardeşimden çok daha küçüksünüz zira. Hitap konusunda dikkatli davranmakta fayda var.
İkincisi, kütle proteini nasıl oluyor bunu açabilir misiniz? İçerisinde anabolik etkiyi arttıran çok farklı şeyler mi var? Ekstradan GH'mı içeriyor? Bunlar "dayanaksız" cümeleler. Bir proteinin ne olduğunu belirleyen şey aminoacid profilidir.
Üçüncüsü, bir proteinin saflığı, ölçek başına kalitesi için karb ve yağ miktarı bal gibi de önemlidir. Ben kullandığım proteinde proteinden başka birşey olmasını istemem. Onlarca kilosu bilmem kaç lira olan şekere de protein parası vermek istemem. O kadar basit. Giderim alırım kiloyla Dextrose'umu Maltodextrin'imi istediğim proteine eklerim. Ben "protein satın alıyorum", kalorisini istediğim şekilde yükseltirim İster definisyonda istersem bulk dönemde kullanırım. O tamamen benim tercihim.
Dördüncüsü, idman sonrası Syntha6 kullanımı neden doğruymuş onu da anlamadım. Syntha6 ve Myofusion kompleks proteinlerdir. İçeriğinde izolat ve konsantre whey ile birlikte kazein de içerir. İlle idman sonrası proteini istiyorsanız safi Whey ürünlerini kullanmanız daha hayırlı olur. Kompleks kullanımı ile whey arasında fark olur mu derseniz, şahsi görüşüm son derece minör olacaktır. Ama mantığınız baştan ters.
Markalara bu kadar bağlı olmayın. Önemli olan paranıza karşılık en iyi ne aldığınız. Gerisi reklam, ambalaj, safsata. Gaspari veya ON benim babamın şirketi değili ama fiyat/etki oranı olarak tatmin ediyor o yüzden tercih ediyorum. Yarın güvenebileceğim X marka bir ürünü daha iyi oranlarla daha iyi fiyata bulursam emin olun ilk geçenlerden olurum.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:06 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:59 ----------
ne amaçla üretiliyor bilgilendirirsen iyi olur
Probiotiklerin sindirim sistemi üzerindeki etkilerini biraz araştırırsanız sorunuzun cevabını bulabilirsiniz.