BSN CellMass

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 117 66,1%
  • Orta Karar

Votes: 55 31,1%
  • Başarısız

Votes: 5 2,8%

• Total voters
    177
Şu ana kadar kullanmadığın kabahat. Fakat orijinalini bulabileceksen kullan. Türkiye'de çakmaları satılıyor ve mideyi mahvetmekten başka bir işe yaramıyor.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:01 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:58 ----------

Lugatimden Creatine Monohydrate'ı silip süpüren ürün. Türkiye'de her yerde sahtesi var. Ben ABD'den orijinalini getirtip birkaç kutu kullanmıştım ve kendimdeki enerjiyi, kaslardaki şişmeyi ve dolgunluğu hayretle seyrettim. Antrenmandan hemen sonra kullanımı hakkında soran arkadaşlara cevap verilmiş zaten ama ben de yazayım tecrübem olduğu için; idmandan hemen sonra cellmass'ı, kısa bir süre sonra da whey'inizi için. Sabahları boş mideye almayı da ihmal etmeyin. Cellmass'ı bıraktıktan sonra bile epey bir süre o enerji geziniyor vücudunuzda. NoXplode ve Nitrix'le kombinasyonunu düşünemiyorum. Mamafih bu memlekette ya çakmalarını alıp hem kazıklanıyor, hem midemizi mahvediyoruz, ya da orijinalini alabilmek için bir servet ödüyoruz. Kısacası, Cellmass da diğer birçoğu da bizim için lüks.

Doğru Söylüyosunda Kardeşim Distirübitör'den aldığımız ürünlerde sahte değildir dimi Şüphe sokma aklıma:D (Fahiş Fiyat olayı zaten klasik burası türkiye)

BSN'nin Türkiye Distributörü Upa Farma'dır.

Ürün etiketlerinde Upa Farma belirtilmişse ürünlerle ilgili sorun yaşamazsınız.

CellMass ile superpump max kombine edilebilir mi ? Ya da başka önerisi olan var mı? (sizeon almak istiyordum fakat hiçbir yerde yok malesef)

Superpump xplode'den daha iyi etki bırakıyor bende.

bsn gibi bir markanın ürününü almayı düşüneceğine önce ürünlerin ne işe yaradığını öğrensen daha makbule geçerdi.sorduğun ürünler birbiriyle kıyaslanacak klasmanda değiller.

Bana gore en iyi urun Cellmass. baska bisey kullanmaya gerek bile yok. bi ara cellmass, no explode ve epozine O2 kullandim. tek sıkıntım herseyi ilaclara gore ayarlamaya calismakti yemek vakitinde zorlaniyodum . bakalim simdi cellmass var elimde yakinda kullanmaya basliycam tekrar. geceleri kullanmak icinde weider casein aldim yaza kadar sonuc nolacak bakalim ...

Bende cellmass aldım burda okuduklarımdan ve diğer forumlardan bana yapılan tavsiyeler sonucu yarın başlıyorum işallah sonuçları paylaşırım.

Hepsi..da'dan cellmass almıştım. Bugün elime geçti. Kutuyu hemen kargo şubesinde açtım. içindeki toz tanecikleri birleşip katılaşmaya başlamıştı. 3-5 sallamadan sonra baktığımda üstünü 5'te3'ünü bu sertleşen toz tabakası oluşturuyordu.

Bu durum ürün bozulmaya başlamış demek oluyor değil mi ?

Ürünü ilk defa kullanacağım ve topaklanmanın az olduğu düşüncesiyle ürünü geri göndermedim. ( kargoya gidecek zamanım yoktu bu aralar, saatler uyuşmuyor)

kullanan bi arkadaşım çok memnun kaldığını söylüyor.ben de bunu almayı planlıyordum fakat maddi sıkıntılar çıkıyor :/
ultima muscle juice revolution gainer ve nitrotech wheyin yanına bunu almayı çok isterdim ama mecburen ultimate creatin monohydrat alıcam.
kaliteli fakat pahalı bir ürün.

Son düzenleme:
rutubetli ortamda kalmıştır,sorun olacağını sanmıyorum..

eskiden jack3d kullanmıştım o da aldıktan 1 ay içinde katılaşmaya başlamıştı, rutubetli ortamda olmamasına rağmen. Dolayısıyla etkisi azalıyor ilk haline göre.
Cellmass farklı klasmanda olduğu için merak ettim. Herhangi bir zararı olur mu diye.

Bende aldım antreman öncesi ,fakat herkes antreman sonrası diyor . Antremanıda sabah yapıyorum ! O zaman kalkar kalkmaz mı içmeliyim yada antremandan hemen sonra+ 6/8 saat sonra mı sizce ?

Bende aldım antreman öncesi ,fakat herkes antreman sonrası diyor . Antremanıda sabah yapıyorum ! O zaman kalkar kalkmaz mı içmeliyim yada antremandan hemen sonra+ 6/8 saat sonra mı sizce ?

Sabah antrenmanı için en uygunu idman sonrası ve 8 saat sonrası olacaktır sanırım. bende bu şekilde kullanıcam.

Yakında deneme fırsatım olucak görüşlerimi yazarım inşallah..

Yakında deneme fırsatım olucak görüşlerimi yazarım inşallah..

Ürünü deneyemiyorum çünkü piyasada normal cell mass yok ...

Nt var ve çok pahalı , 10 porsiyon 50 TL gibi bir fiyat...

Normal cell mass bulabileceğimiz bir yer bilen varsa p.m. atsın..

Back
Yukarı