Şu ana kadar kullanmadığın kabahat. Fakat orijinalini bulabileceksen kullan. Türkiye'de çakmaları satılıyor ve mideyi mahvetmekten başka bir işe yaramıyor.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:01 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:58 ----------
Lugatimden Creatine Monohydrate'ı silip süpüren ürün. Türkiye'de her yerde sahtesi var. Ben ABD'den orijinalini getirtip birkaç kutu kullanmıştım ve kendimdeki enerjiyi, kaslardaki şişmeyi ve dolgunluğu hayretle seyrettim. Antrenmandan hemen sonra kullanımı hakkında soran arkadaşlara cevap verilmiş zaten ama ben de yazayım tecrübem olduğu için; idmandan hemen sonra cellmass'ı, kısa bir süre sonra da whey'inizi için. Sabahları boş mideye almayı da ihmal etmeyin. Cellmass'ı bıraktıktan sonra bile epey bir süre o enerji geziniyor vücudunuzda. NoXplode ve Nitrix'le kombinasyonunu düşünemiyorum. Mamafih bu memlekette ya çakmalarını alıp hem kazıklanıyor, hem midemizi mahvediyoruz, ya da orijinalini alabilmek için bir servet ödüyoruz. Kısacası, Cellmass da diğer birçoğu da bizim için lüks.