drahte1905
Üye
Ben zamnında BSN e distributorumuz yok bize sahip cıkın faturasız ne idigi belirsiz urunler kullanıyoruz yetişin diye mail atmıştım bundan 3 ay kadar once
O maile cevap geldi, hemde çok güzel geldi
Türkiyedeki distribütorumuzu size duyurmaktan çok memnunuz. Bu haftadan itibaren BSN ürünleri Turkiye Marketinde olucak. Herhangi bir istek ya da sorularınız için bize geri donebilirsiniz
Spam mailde olabilir BSN tarafından atılmış gibi gosterilip belli yerlerden Maillerimzi toplayıp atıyorlar olabilirler ama
Sonucta Faturalı BSN urunler cok cezbedici birde Uygun olursa yaza epey mutlu gireriz artık:badgrin:
Edit-------------------------------------------------
Bu arada fiyatlara baktım bunlar 3 aya kalmadan batar glb
BSN - No-Xplode -Fruit Punch
141,66 YTL + KDV [Buyuk pakettir inş]
BSN - Nitrix
200,92 YTL + KDV [360 lık olsa bile cok para ya]
BSN - True Mass-Chocolate
197,22 YTL + KDV [Susuyorum bu son darbe oldu :X]
O maile cevap geldi, hemde çok güzel geldi
Tercumesi;Dear Sir,
We are pleased to inform you that we have become the distributor for BSN products in Turkey. As from the beginning of this week BSN products are now available in the Turkish market, we look forward to receiving your orders and answering any queries you may have ([email protected]). You may also purchase on-line at .
Türkiyedeki distribütorumuzu size duyurmaktan çok memnunuz. Bu haftadan itibaren BSN ürünleri Turkiye Marketinde olucak. Herhangi bir istek ya da sorularınız için bize geri donebilirsiniz
Spam mailde olabilir BSN tarafından atılmış gibi gosterilip belli yerlerden Maillerimzi toplayıp atıyorlar olabilirler ama
Sonucta Faturalı BSN urunler cok cezbedici birde Uygun olursa yaza epey mutlu gireriz artık:badgrin:
Edit-------------------------------------------------
Bu arada fiyatlara baktım bunlar 3 aya kalmadan batar glb
BSN - No-Xplode -Fruit Punch
141,66 YTL + KDV [Buyuk pakettir inş]
BSN - Nitrix
200,92 YTL + KDV [360 lık olsa bile cok para ya]
BSN - True Mass-Chocolate
197,22 YTL + KDV [Susuyorum bu son darbe oldu :X]
Son düzenleme: