BSN Türkiyede 1 yılda satıcagı malı ABD de 6 saatte satar hele bu fiyatlar oldukca
O sebebten ben BSN in ozel bir uretim yapıcagını dusunmuyorum ama daha onceden ne bilim hollanda olsun danimarka olsun buralar gibi kıl ulkelere bir paket hazırladıysa onları yollamış olabilirler
Ama bu fiyatlardan sonra No-explode değil uper super dupper mega noooo-explode yollasalar bile umrumda mı ? DEĞİL !:badgrin:
Ben o paralar ile BSN fabrikası kurarım yetmez 3 tane de Coleman a sponsor olurum
Hayır ne tür bir gümrük bu ya ? %18 kdv war başka ne war ? Gumrukte ne kesiyorlar ya ? %40 kesseler 100 dolar yapar baska ne war ki ?
Yakında zaten ewde supplement yapımına baslıcam hem taze hem temiz olur duh
Bu arada yonetim baslıgı BSN artık Turkiyede [Distribütorümüz var ! - Olmaz olsun] diye değiştirebilir mi ?
Malum sitede BSN uclu kombo bir ara 145 liraya geliyordu en son 196 liraya fln geliyordu
Yakında 250 ye kadar cıkar artık zaten 70 75 80 (cell mass - no-explode - nitrix) olmus nereye warıcak bilmiyorum
Et oldu 20 lira tavuk oldu 8 lira pilav da pahalandı soyumuzu kurutucaklar walla :X
Son düzenleme: 31 Mayıs 2008