Bsn Amino x mi ? Optimum Amino energy mi ?

tabikide bsn amino x diyorum.amino fx beğenmediğim ürünlerden biri.kendimde her ürünün saf hali mevcut(aakg,glutamin gibi).ve dozları istediğim gibi ayarlayabiliyorum ve istediğim kadar kullanabiliyorum.amino fx gibi 20 porsiyon değil aylarca da kullanma imkanına sahip oluyorsunuz.imkanınız varsa tavsiye ederim.son olarak optimum amino energy nin bir işe yarayacağını düşünmüyorum.

Senin dinlemedim muscletech nıtro aldım. Ustune usttluk bsn amıno-x kullanmıstım ve gayet memnundum. Nıtro fx bırakıyorum. Bu nasıl bir ürün 5 porsiyon kullandım bobreklerım agrıdı ustune ustluk guc yada enerjı adına hıcbırsey goremedım . Fikrini ben sahsen test edip onayladım.

Senin dinlemedim muscletech nıtro aldım. Ustune usttluk bsn amıno-x kullanmıstım ve gayet memnundum. Nıtro fx bırakıyorum. Bu nasıl bir ürün 5 porsiyon kullandım bobreklerım agrıdı ustune ustluk guc yada enerjı adına hıcbırsey goremedım . Fikrini ben sahsen test edip onayladım.

Umarım aynı gün içinde 5 porsiyon kullanmamışsındır duh

Anladım. Bilemiyorum c vitamin fazlalığından mıdır bilemedim . Kullandığım günlerde belli zaman sonra ağrılar oldu. İdman öncesi bir ölçek kullanıyordum.
Bunun dışında üründen hiç verim alamadım. Bir gün olsa anlarım kullandığım günlerde ağrı oldu ve idrarımda da sorun oldu. Kişiden kişiye değişebilir. Ama, ben daha önce forumlarda üründeki c vitamin fazlalığından ilerde böbrek taşı olabileceği konusunda fikir beyan edenleri görmüştüm.Bende acıkcası bu agrıdan ve diğer nedenlerden ürünü kestim . Dediğim gibi kişiden kişiye değişir. Herkesin vucud yapısı ve genetiği farklı .Ama , ben memnun kalmadım.

Anladım. Bilemiyorum c vitamin fazlalığından mıdır bilemedim . Kullandığım günlerde belli zaman sonra ağrılar oldu. İdman öncesi bir ölçek kullanıyordum.
Bunun dışında üründen hiç verim alamadım. Bir gün olsa anlarım kullandığım günlerde ağrı oldu ve idrarımda da sorun oldu. Kişiden kişiye değişebilir. Ama, ben daha önce forumlarda üründeki c vitamin fazlalığından ilerde böbrek taşı olabileceği konusunda fikir beyan edenleri görmüştüm.Bende acıkcası bu agrıdan ve diğer nedenlerden ürünü kestim . Dediğim gibi kişiden kişiye değişir. Herkesin vucud yapısı ve genetiği farklı .Ama , ben memnun kalmadım.

Ürünün recovery özelliği benide tatmin etmedi zaten :) Scivation xtend nerdeee bu ürün nerdeee

bu ürünlere bu kadar para harcamayın arkadaşlar çoğu reklam içerikli ürünler.ama illa kullanacaksan muratcan tavsiye etmiş muscletech aminofx gerçekten güzel bir ürün arginin glu bcaa çok iyi tek sorun 20 servis gibi bişey ama zaten off günlerde amino bcaa vs kullanmak saçma, onun için haftada 4 gün antreman yapsan sana 5 hafta gidecek. fiyatıda 70 tl gibi birşey

Reklam içerikli diyemeyeceğin tek ürünler preworkout ürünleridir ki etkisi fiziksel olan tek suplement grubudur.Ki hem para harcamayın diyip hemde muscletech önermen çok komik oldu :D Amino energy nin 30 günlüğü 60 lira ona bakarsan para senin için çok önemliyse.Ki preworkout bcaa için değil nitroksit üretimi ve enerji için alınır.Amino energy kullanıyorum fazlasıyla bunları yerine getiriyor.

Bcaa ya tapıyorsanız benim gibi optimum gold whey kullanacaksınız günlük bcaa ve glutamine ihtiyacınız karşılanmış olacak ^^

Son düzenleme:
BSN Amino X yeşil elma forever.

Bsn amino X çok daha kaliteli bir ürün.

ürünlerin içeriğine bakılmadan yorum yapılmamalı ikisi çok farklı ürünler
Bsn amino x içeriğinde sadece 6 çeşit amino asit içeren bir ürün bunun üçü BCAA zaten(lösin,izolösin ve valin) yani binevi bcaa diyebilnir.
Amino enerji ise 14 ayrı amino asit içeriyor ve enerji karışımında Kafein (Yeşil Çay), Yeşil çay özütü , Yeşil kahve özütü olan bi ürün

Karşılaştırmalar eğer bir servis üzerine düşünülecekse ON amino energy biraz düşük kalıyor, ama eğer ki servis sayınızı ON amino energy'de arttırırsanız(örn; 4 ölçek/2 servis) olarak, o zaman 10 gr bcaa tablosunu yakalayabiliyorsunuz. Tek dezavantajı 2 ölçekte bir şey hissetmiyorsunuz ve hayliyle 4 ölçek kullanıyorsunuz(deneyen bilir) ve servis sayınız, bununla bağıntılı olarak ürününüz hemen bitiyor. Paranız çoksa yani iki kutu birden alabilecek seviyedeyseniz mutlaka bu ürünü bsn aminoX'in üzerine tercih edebilirsiniz. Sadece ekonomik değil, normalde ekonomik fakat etki hissedebilmeniz için, kendi ürünün üzerindeki gibi servis sayınızı arttırmanız gerek özellikle pre workout olarak en az 4 ölçek yani 2 servis gerekiyor 1 aydır gözlemlediğim bu.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:36 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:32 ----------

Bir iki şey daha yazayım, buradaki enerji temiz enerji. Yani yeşil çay, yeşil kahve çekirdeğinin özütünden geliyor. Özellikle bayanlara tavsiye ederim(genelde daha dikkatliler ve daha hassaslar) Sevilmeyen bir özelliği var, kafein yüklemesinden gelen enerji çok uzun süreli olmuyor. Evet çalışmalarınızı çok iyi çıkartıyorsunuz ama tepe görevi gördüğü için antrenman bitiminden biraz sonra yorgunluğu hissedebilirsiniz eğer ikinci bir recovery olarak tekrar bu ürünü post workout ürünü olarak almadıysanız. Aslında temiz bir ürün, tek kötü yanı çabuk bitiyor olması ve ekonomik gibi gözüküp, kullandıkça(gün içinde çok sayıda kullanılacağı için) ekonomik olmayan ürün. Mikronize bcaa'lar da bu arada mikronize olduğundan daha iyi karışıyor, ayrıca içindeki onca bcaa'nın olmasının bir sebebi de mikronize olup çok daha az yer kaplamaları.

ikisinide kullandım fakat farklı amaclar icin kullandım icerikleri oldukca farklı ztn... diyebilecegim tek sey yaz geliyo ve bsnin oldukca yüksek bi d vitamini miktarı var...

Back
Yukarı