brhmcr'ye ne oldu???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

münzevi

forum Kurdu
s.a. değerli modlar,

Sanırım binlerce kişinin olduğu forumda bu sorunun cevabını merak eden tek kişi ben değilimdir. Aslında normal şartlar altında artık vakit ayıramayacak durumdadır herhalde der geçerdim, ama önce sarı olan özel üye statüsü normal üyeye çevrildi sonra da en çok teşekkür edilenler listesinden çıkarıldı.

Çok özel bir durum değilse ve paylaşılmasının herhangi bir mahzuru yoksa kısa bir bilgilendirme yapmanız ben dahil pek çok üyenin merakını giderecektir.

jubilesini yapıp ayrılmak istedi tahminimce benim bu forumla pek fazla haşır neşir olmadığım halde çıkarttığım sonuç buydu sürekli online görürdüm kendisini bu arkadaş gidiciye benziyor demiştim içimden tabii dediğim gibi gerçek oldu galiba bu o arkadaş... avatarında göğüs resmi olan açık mavi nickli moderatör arkadaşı diyorsunuz yanılmıyorsam ???

çok sıcak bir konu üfleyerek yorum yazmak lazım,yoksa bu başlık Yasaklanan Üyeler Listesi iyi besler =)

bana kendisi hakkında gelen mesajda kendi istediği ile ayrılmış artık çok bunaldığı söylendi bayağı çalıştı forumda bilgiliydi ben üzüldüm gitmesine neyse yolu açık olsun diyelim

bugün forumda tekrar yazıyorsam brhmcr'nin fikri olan af yasası sayesindedir, onu belirtiyim bir...
münzevi konuyu çok geç açtın bir ay oldu nerdeyse bu iki..
bhmcr forumda iz bırakmış çok bilgili bir üyeydi, yönetimden alınma isteğinin kabul edilmesini anlıyorum da hem özel üyelikten alınma isteği hem de hesabının silinmesi isteğinin kabul edilmesi saçma geldi bana, işverenin işçisine yol vermesi gibi, hani gönül işiydi bu, biraz vefa duygusu olsaydı keşke.. bu üç

Brhmcr gerçekten merak edilicek bir üye , yorumlarını okurdum hep bu spor hakkında bilgili biriydi.Ama görevinde çokta disiplinli olduğunu söyleyebilirim :D bu konuda fikir ayrılıklarımız olsada ve bu yüzden ona karşı görüş alsamda görevini yapan kişiydi yargıyı uyguladığı için pozitif bakmadığım biriydi.
Bilassa üslüpta karşı üyeye nicki hariç hitap eden kimse kalmamıştı o geldiğinde giderkende bunu :D bana alıştırdı artık üye diyiyorum , o ilk geldiğimde üslüpta üyenin nickinin yanına ''kardeş , abi , bilader'' gibi kullanışlarımdan ban yiyen biri olmuştum :D Forumdan uzaklaşınca bayağı kızmıştım diyebilirim.Ama iki kere aynı konudan ban yemem :D artık bu şeyleri tekrarlamamı sağlamıştı ve bunu Brhcmr başardı diyebilirim :D ve bunun için teşekkür ettmek isterdim..Keşke forumdan tamamen ayrılmasa üye olarak az offline olsada arada girseydi..

Verdiği cevaplarla dikkat çeken bir yöneticiydi . Epey de ilgiliydi aramızdan ayrılması üzücü . .

Bu modlar bedavaya mı calısıyor arkadaslar?

bugün forumda tekrar yazıyorsam brhmcr'nin fikri olan af yasası sayesindedir, onu belirtiyim bir...
münzevi konuyu çok geç açtın bir ay oldu nerdeyse bu iki..
bhmcr forumda iz bırakmış çok bilgili bir üyeydi, yönetimden alınma isteğinin kabul edilmesini anlıyorum da hem özel üyelikten alınma isteği hem de hesabının silinmesi isteğinin kabul edilmesi saçma geldi bana, işverenin işçisine yol vermesi gibi, hani gönül işiydi bu, biraz vefa duygusu olsaydı keşke.. bu üç

Öncelikle af yasası ve diğer tüm kararlar forum yönetiminin ortak aldıkları kararlardır ve yönetimin insan kazanma prensibinin ürünüdür..

Yöneticilerin görevden ayrılma sebepleri gibi diğer özel isteklerinin sebepleri de gizlidir..detayları bizim aramızda kalacak..buarada son hatırlatma olsun..bftr.nin kurucu üyeleri bile aramızda yok bugün..insanlar devam etmese de forum devam etmek zorunda.. Kişilere bağlı gidemeyiz..gitmek isteyene tabiki hemen git demiyoruz..kim yönetici kaybetmek ister..ama sürekli melankoli içinde gidenlere ağlanması gerekiyorsa başta blitze, bonatcshi.ye saydama, flexora, daffy.ye vs ağlanmalı..(adını unuttuklarım da olabilir) forum onlarla buralara geldi..aralarında hocam dediğimiz insanlar vardı, hepsine minnettarız ve bizim çoğuna kapılarımız hala sonuna kadar açık..fakat insanlara yardım için görevinin başında olanlar da teşekkürü hak ediyorlar.. (Kendimden bahsetmiyorum burda)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı