Boyundan şikayet edenler

Abilerim ablalarım size bişe sorucam.Ben şuan 15.5 yaşındayım boyum 180 kilom 69.Annem 167,babam ise 177 boyunda. Salona gitmekteyim 2 ay boyunca 130kg leg press çalışmaktan başka omurgama direk etki yapan hiçbir hareket yapmadım,ve leg press hareketini bıraktım.Sizce benim boyum gelişimimi tamamladığımda ortalama ne kadar olur? Süt içmeye çalışıyorum,zıplıyorum ve artık leg press çalışmıyorum.2ay leg press uzamamı durdur muşmudur? Lütfen görüşlerinizi bildirin.

Dahadada uzarsin ama kesin nekadar uzarsin diyemem zaten boyun iyi yani 180 gayet normal hatta uzun sayilir unutma ki boy icin genetik cok onemli. Kendini cok zorlamadigin takdirde leg pressin veya herhangi agirlik hareketlerin boyuna negatif etkilemez tam tersi gh yani buyume hormonunu arttrir.
Bol sans

internette bi eleman var boy uzama programı satıyor, inanma. Hiçbir egzersiz boyuna etki etmez. Yalnız sen hareketleri düzgün yapmıyorsan veya öndeki kaslarınla, arkadaki kaslarının arasında bir kas dengesizliği olursa o zaman postürün bozulur ve boyun olduğundan kısa gözükür.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı