Boyum uzasın istiyorum

17-18 yaşlarındaysan erkeklerde boy uzaması devam eder.
Bir abimizin bu yaştakilere tavsiyesi var ama ben pek inanamadım;
"Ayakların boşlukta kalacak şekilde yüksek bir yere otur ve ayaklarına ağırlıklar bağlayarak bir süre bekle sonra barfiks demirine tutunup durabildiğin kadar bekle" diyor.
Sana kalmış bir şey ama benim tavsiyem 17-18 yaşlarındaysan süt iç barfiks çek abimizin dediği gibi barfiks demirinde asılı kal (bunu denedim gerçekten etkili bence).

Sanırım boy uzama egzersizinden kastın esneme hareketleri,esneme hareketlerini sadece boyun uzasın diye değil her zaman yapmalısın kasların hem hacimli görünür,hem rahat hareket edersin.Sakatlıkların önünede büyük oranda geçiyor.

Ben bacaklarımı 170 derece açabiliyorum sırtımıda arkaya doğru büyük oranda bükebiliyorum bu tür egzersizlere başladıktan sonra body performansım inanılmaz derecede arttı ve boyumda 7.5 cm uzama oldu gerçekten muhteşem bir şey fakat bu internette verilen (biraz önce baktım) hareketler pek etkili olmaz. Bir kickboks hocası bul hareketleri ondan al internette verilen esneme hareketleri sadece başlangıç seviyesindeki balerinler için (4-7 yaş) =)

Takıldığın yerlerde sorabilirsin

Back
Yukarı