Boy Ve Kütle

İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR, BEN KENDİMİ ŞİŞİRMEK YERİNE İNCELMEK İSTİYORUM YANİ seri olmak istiyorum, vede boy için bi antreman sistemi varsa benimle paylaşırsanız cok şahane olur şimdiden hepinize teşekkürler
10553464_655920594490759_6005936520829361304_n.jpg



YAŞ 18

KİLO : 63

BOY: 1.64[DOUBLEPOST=1430843259][/DOUBLEPOST]
  • OMUZLAR İÇİNDE BİŞEYLER ÖNERİRSENİZ İYİ OLUR
 
kas kütlesi kazanmak demek atletikliği kaybetmek demek değil.hatta daha iyi atletizm için kas kütlesine ihtiyacınız var.hipertrofi idmanlarının yanında amaca yönelik çalışmalar yapılması lazım(güç,patlayıcı güç vs).

ayrıca evde mi çalışacaksın,salonda mı çalışacaksın,beslenmen nasıl,sporun farklı bir dalıyla ilgileniyor musun,biraz spesifik bilgi vermen gerekli.
 
Aynı zamanda futbolla uğraşıyorum salonda çalışıyorum evde de ara sıra banfiks dir şınavdır çalışıyorum beslenme programım yok şuanlık, yani hem boy için hemde ince kalmak için bişeyler bekliyorum iyi günler
 
salonda çalışabiliyorsan iyi bir fullbody program + kilo almak işini görecektir.forumda fullbody başlığı var onu okumalısın.boy uzatmak için söylenecek pek bir şey yok.
 
7 kilo fazlan mı var?55 kg ye inmek istiyorsun yani?zaten yağ oranın çok düşük bundan sonra kilo vermen demek kas yakman demek.bu devirlerden biz de geçtik,ileride bu spora devam etmek istersen çok uğraşırsın yağlanmadan kilo almak için.
 
7 kilo fazla 56 oluyo önceden 56 kiloydum yani vicudum ince oluyo öyle daha belirgin oluyor kaslar ben onun için sormak istedim , şişirincede boy kısa olduğu için davul gibi oluyorum
 
Back
Yukarı