Boy uzumam durur mu !! lütfen cevap

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
BodyForumTR üyeleri lütfen cevap verin ben fitness a basladim boy uzamam durur mu 16 yasimdayim 1.77 boyundaym 60kiloyum hocam boy uzamamın durmayacagını tam tersine artacagını söylüyor ama annem ve babam devamlı duracak duracak diyor ve kafam allak bullak ..

Adminlere notum:Şuana kadar bütün boy uzama konularını okudum bu konuyu kapamamanızı rica ediyorum kendi konumdan yorumları görmek istiyorum
Sporda yapmadığım hareketler:
Squat,Leg Press,deadlift,(ön bacak ve arka bacak çok az çalışıyorum kaba sakal olmamak için :D ) Bu konu ile tecrübeleri olan kişiler cevap yazarsa sevinirim
Şimdiden teşekkür ederim

Bu vucuttan vucuda degısıyor dıyende var .
Hani bır ınsan vardır vucudu kısa bır surede ıstedıgı sekle gırer dıyer arkadasına gore.Iste bazılarıda boyunda oyle oluyormus.ben bır arkadasımı tanıyorum yenı basladıgında 180 dı 1 sene oldu sımdı 190 cm.

direk omurgaya baskı edıcek hareketler koymassan boy açısından sorun teşkil etmez

squat deadlift gıbı ahreketler rıskılı hareketler yapmaman yerınde olmus sımdılık baska bacak hareketlerı yapabılırsın ama bacagı es geçme en fazla buyume hormonu salgılayan bölümümüzdür.

omuz hareketlerınıde cok agır gırmıycegınden omuzda boya pek etkı etmez bıde oturarak yaparsan daha ıyı olur saglık acısından

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı