Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boy uzunluğu genetiktir ama bi kaç santim oynamasını istiyorsan basketbola ağırlık vermelisin, öğle tenefüslerinde,beden derslerinde bol bol oyna ! Mümkünse yazın yüzme kursuna yazıl, yüzme kursu fiyatları gayet uygun ! Evine bi tane barfiks barı al ve kapıya as ! Uygun fiyata bulabilirsin ! Barfiks barının çok faydası oluyor ! Her sabah uyandığımda 5-10 dakika sallanıyorum ! Hem zevkli oluyo hem de vücut esniyor ! Süt ve süt ürünleri çok tüket ! Yaşının 14 olması çok iyi özellikle önündeki ilk 3 yıl içerisinde evrim geçirebilirsin ! Liseye bebek gibi başlayıp dev gibi bitiren çok arkadaşım var Türk insanının boy ve yaş gruplarına göre bakıldığında 15-24 yaş grubunda 167,5 santim ! 15 yaşından küçük olmana rağmen boy ortalaman gayet iyi