Boy uzatma sporu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan deorro
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

deorro

Üye
Spor salonuna başlayacağım boyum yaşıma göre kısa olduğundan boy uzatma hareketleri çalısmak istiyorum yaş 17-18 olmak üzere boy 1.67 tam olarak ne yapmalıyım boy uzaması için beslenme,hareket her açıdan beni aydınlatırsanız çok sevinirim :)

Sporun her türlüsü faydalıdır.Sıkı bir beslenme düzeni ve BB yanında basketbol desteğiyle boyunda uzar vucudunda gelişir.

cahil cahil yorum yapmayın ya. Şu klişeleşmiş lafları bırakın. Adamın yaşı 18 olmuş. Basketbol destegiyle boyun uzar diyosun saçmalama. Deorro bence salona çok ihtiyacın yoksa biraz daha bekle. Boy konusunda sıkıntı yaşarsın sonra. Kas sonradan yapılır ama boy sonradan uzatılmaz unutma

cahil cahil yorum yapmayın ya. Şu klişeleşmiş lafları bırakın. Adamın yaşı 18 olmuş. Basketbol destegiyle boyun uzar diyosun saçmalama. Deorro bence salona çok ihtiyacın yoksa biraz daha bekle. Boy konusunda sıkıntı yaşarsın sonra. Kas sonradan yapılır ama boy sonradan uzatılmaz unutma
bodyci55 yüzme yapması daha mantıklı değil mi? bb yapmamalı diye düşünüyorum. hazır salona da yazılmış havuz da vardır hergün serbest stil 4-5 km yüzebilir

Back
Yukarı