Ckavustran
Üye
Düşüp boynun kırılınca bedeli daha ağır olurDediğin gibi sayılı yöntemi var ve ters asılmak için illa bir alete ihtiyaç yok
Düşüp boynun kırılınca bedeli daha ağır olurDediğin gibi sayılı yöntemi var ve ters asılmak için illa bir alete ihtiyaç yok
Düz durarken agresif hareketler yapmadığın sürece düşme sıkıntısı olmaz o açıdan bakıcaksan denilen aletlede bu dediğin şey olabilir risk herzaman var Street Workout fuyduysan ordaki hareketlern birçoğu ters asılarakta yapılıyor ve herhangi bir kaza görmedim sonuçta 80 kglik barın altında squat yaparkende tehlikedeyiz böyle bakıcak olursak .Düşüp boynun kırılınca bedeli daha ağır olur
Onlar ayaklarına yuvarlak bir şey takıyorlar bir videoda görmüştüm.Düz durarken agresif hareketler yapmadığın sürece düşme sıkıntısı olmaz o açıdan bakıcaksan denilen aletlede bu dediğin şey olabilir risk herzaman var Street Workout fuyduysan ordaki hareketlern birçoğu ters asılarakta yapılıyor ve herhangi bir kaza görmedim sonuçta 80 kglik barın altında squat yaparkende tehlikedeyiz böyle bakıcak olursak .
Doğrudur benim anlatmak istediğim bir asılma için o kadar para verilmesi o dediğin şeyde pahalı birşey değldir eminimki çünkü street workoutu genelde gençler yapıyorOnlar ayaklarına yuvarlak bir şey takıyorlar bir videoda görmüştüm.
.Gh yi günde kaç adet hangi saatlerde aldın ?
zaten sorunun cevabı yayınladığım makalede vardı. neyse iyi oku. düzenli beslenmeden başlayalım. bana göre düzenli beslenme protein ağırlıklıdır. balık ve tavuk eti bu işte çok iş görür aynı zamanda yumurta ve lor peyniri de tüketmek gerek bol miktarda bak boy konusunda sana bi ulusu örnek vericem. karadağlılar bu ulus dünyada boy ortalaması en uzun ulustur. erkekleri 1.88,kadınları 180 boy ortalamasında dır. bende bir balkanlı olarak karadağlıların beslenme kültürünü inceledim. sonuçlar tahmin ettiğim gibi çıktı. bu insanlar bol miktarda peynir,yumurta ve etle besleniyor. ekmek alışkanlıkları yok denecek kadar az. bende yaklaşık 1 yıldır ekmek yemiyorum desem doğru olur çünkü dostum ekmek karbonhidrat ürünüdür. sana hiç bir vitamin sağlamaz sadece karbonhidrat sağlar. ekmekle yemek yeme alışkanlığı senin karnını daha fazla doyurabilir. hatta daha az yemeni de sağlayabilir. ama bu vücudunu olumsuz. etkiler ekmek karnını hemen doyurduğu için yeterli vitamin,mineral ve protein alamazsın yiyeceklerden buda boyunu etkiler tarih öncesi çağlarda insanlar ekmeği bulmadan önce boyları daha yüksekti. ama ekmekten sonra boylarında 5 cm bir düşüş oldu. ne kadar büyüme hormonu salgılanırsa salgılansın vitamin ve mineraller yeterli değilse boyun hızlı uzamaz buda 180 olucağına 175 olmana hatta daha küçük olmana neden olur. benim beslenme şeklim şöyle sabahları 4 haşlanmış yumurta,koskoca 1 tabak yulaf ezmesi yanında hindi salam yemekten sonra b12,b6,b1 vitamin hapı, öğlen balık veya tavuk etti. öğlenden sonra kalsiyum vitamin hapı veya magnezyum vitamin hapı veya çinko vitamin hapı yada glutamin,akşam annem ne yemek yaptıysa yerim bütün yemeğimi ekmeksiz yerim. yatmadan 2.5 saat önce bir bardağın içine 2 tane bıldırcın yumurtası kırarım üstüne keçiboynuzu pekmezi ilave ederim. gece yatmadan önce 4 yada 6 adet gh max al. düzenli sporda altın kural hız koşuları dır. dünyada futbol dahil olmak üzere sporla uğraşan pek çok sporcunun boyu uzundur. bunun nedeni sürekli bir koşuşturma ve atlayıp zıplama içinde oldukları için eğer vücudu zorlarsan vücut anında büyüme hormonu salgılar eğer düzenli de besleniyorsan boyun baya uzar. bunun dışında her gün, internette görüceğin açma germe egzersizleri yap. ama bu egzersizleri yaparken kendini zorla unutma ki kendini zorlamadan vücut büyüme hormonu salgılamaz. unutmadan haftanın 3 günü palamutun ırtındaki siyah eti tüketirsen iyi olur çünkü o siyah ette eşssiz bir protein var. uzmanların dedğini göre boy uzatan et o muş
burunda büyüme olmaz ben 1 yıldır kullanıyorum. eğer ayakta,elde büyüme kıkırdakların açıksa veya başka büyüme kıkırdakların da açıksa büyüme olur. hatta cinsel organda bile büyümeye sebep oluyor. ne kadar mastürbasyon yaptığına bağlı olarak ama yaşına ve gh max'ı kullanma sürene göre değişir. balık yağı küçük yaştaki çocuklarda kemik gelişimi sağlar. senin şu yaşta artık bol bol balığın siyah etini yemen gerek eğer mideni zorlamıcaksa bi bardağa 2 tane bıldırcın yumurtası,3 yemek kaşık keçi boynuzu pekmezi,2 yemek kaşığı arı poleni ve 2 küçük şişe arı sütü kat ve üstüne süt ilave et. yatmadan iki saat önce iç yatmadan 1 saat önce 4 tane gh max al dediğim açma germe egzersizlerini yap. sonra yat. sabaha kalktğında da 2 tane gh max al. ve yine açma germe yap 20 dakikaBütün yazını okudum çok teşekkür ederim gerçekten çok yararlı bilgiler kesinlikle denicem.Balığı çok severim ama nadir yerim. O yüzden balık yağı ve kalsiyum hapı alıcam + bu universal gh max ı büyüme hormonu içinmiş tavsiye ediyormusunuz sağ da sol da burun , ayak büyümeleri fln oluyormuş bir gerçekliği var mı yan etkisi çok mudur?
sağol çok teşekkür ederim en kısa zamanda hepsinden alıcam bol bolburunda büyüme olmaz ben 1 yıldır kullanıyorum. eğer ayakta,elde büyüme kıkırdakların açıksa veya başka büyüme kıkırdakların da açıksa büyüme olur. hatta cinsel organda bile büyümeye sebep oluyor. ne kadar mastürbasyon yaptığına bağlı olarak ama yaşına ve gh max'ı kullanma sürene göre değişir. balık yağı küçük yaştaki çocuklarda kemik gelişimi sağlar. senin şu yaşta artık bol bol balığın siyah etini yemen gerek eğer mideni zorlamıcaksa bi bardağa 2 tane bıldırcın yumurtası,3 yemek kaşık keçi boynuzu pekmezi,2 yemek kaşığı arı poleni ve 2 küçük şişe arı sütü kat ve üstüne süt ilave et. yatmadan iki saat önce iç yatmadan 1 saat önce 4 tane gh max al dediğim açma germe egzersizlerini yap. sonra yat. sabaha kalktğında da 2 tane gh max al. ve yine açma germe yap 20 dakika
önemli değil kafana takılan bir şeyler olursa sor.sağol çok teşekkür ederim en kısa zamanda hepsinden alıcam bol bol
hocam tezin linkini atar mısın. ve bende 95liyim boyum 1.80 bu yaştan sonra uzama imkanım kaç cmdirvarmı bilmiyorum kardeşim, üzerinde uzun zamandır çalıştığım bir tez var 1 saat içinde o tezi yazıp yayınlıcam buda boy uzatmayla ilgili boy uzatmanın başka bir yolu kasları şoklama 1 saat sonra okursunuz.
egzersiz ve ters asılmayla evet uzarsın kemik ve kıkırdak araların açılır. omuriliğin düzleşir ve duruma göre 3-7 cm arası uzarsın bununla ilgili kesin bir şey diyecemicem bu senin ne kadar uğraştığına bağlıhocam tezin linkini atar mısın. ve bende 95liyim boyum 1.80 bu yaştan sonra uzama imkanım kaç cmdir