boy sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
selamlar 2 seneye yakindir vucut gelistirmeyle ugrasiyorum basladigimda 45 kiloydum simdi ise 60a yaklastim,basladigimda boyum 1.67 simdi ise 1.74 75 (2012 ocakta basladim) 1997 dogumluyum ve okullar acildigindan bu yana 1 cm falan uzadim.ve nerdeyse hic kilo almadim gecen yaz bu zamanlar 55 simdi ise 58 59 kilo arasinda gidip geliyorum,uzamamamin bununla bir alakasi var mi? bu arada squat ve deadlift hareketlerini yapmiyorum fazlasiyla barfiks hareketini yapiyorum uzamak icin ne yapmaliyim,kilo alirsam boyum uzar mi? tesekkurler simdiden arkadaslar

selamlar 2 seneye yakindir vucut gelistirmeyle ugrasiyorum basladigimda 45 kiloydum simdi ise 60a yaklastim,basladigimda boyum 1.67 simdi ise 1.74 75 (2012 ocakta basladim) 1997 dogumluyum ve okullar acildigindan bu yana 1 cm falan uzadim.ve nerdeyse hic kilo almadim gecen yaz bu zamanlar 55 simdi ise 58 59 kilo arasinda gidip geliyorum,uzamamamin bununla bir alakasi var mi? bu arada squat ve deadlift hareketlerini yapmiyorum fazlasiyla barfiks hareketini yapiyorum uzamak icin ne yapmaliyim,kilo alirsam boyum uzar mi? tesekkurler simdiden arkadaslar

Zaten squat,deadlift gibi hareketleri yapmadığın için boyuna bir etkisi oldugunu düşünmüyorum vücut geliştirmenin ki daha yaşın 16 tahminen 1.80 lerde birşey olursun 20 sine kadar boy uzamasının devam ettiğini düşünrsek bende 16 yaşında 1.77 dim şimdi 17 yim 1.81 oldum bende squat tarzı hareketleri pek yapmadım kısacası bu tür hareketler haricinde yapılan hareketlerin boy uzamasına olumsuz bir etkisi olacağını sanmıyorum

bu işler genetiğe bakar aynı yaştayız bende 1.77yim takma kafana olacağına varıyor.5-6sene pro kluplerde basketbol oynayıpta 1.80 olamayan arkadaşlarım var.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri : boy uzamasi

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı