Boy 178, Kilo 62 | Çalışma Programı Lazım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan burock22
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önerebileceğiniz program hangisi olur? Forumda baktım ama kendime uygun olanı tam tespit edemedim. Spora yeni başladım , teşekkürler.

Arada foruma girip takip ediyorum yazına rastladım da, bence net bir cevap almak için sadece boy kilo yeterli değil.BB den almak istediğin sonuç ne?Amaçların ne?Şu anda birşey yapıyormusun BB adına ve beslenme adına?Spor geçmişin ne?Bir de mümkünse resim koy vucut yapına bir baksınlar.Çünkü sonuçta tecrübeli ve ciddi bir spor salonuna gittiğinde bu yazdıklarımı ve vucut yapını göz önüne alarak sana spor ve beslenme programı yazarlar.

Arada foruma girip takip ediyorum yazına rastladım da, bence net bir cevap almak için sadece boy kilo yeterli değil.BB den almak istediğin sonuç ne?Amaçların ne?Şu anda birşey yapıyormusun BB adına ve beslenme adına?Spor geçmişin ne?Bir de mümkünse resim koy vucut yapına bir baksınlar.Çünkü sonuçta tecrübeli ve ciddi bir spor salonuna gittiğinde bu yazdıklarımı ve vucut yapını göz önüne alarak sana spor ve beslenme programı yazarlar.
Evet, yapıyorum. Çalışıyorum ama bir plana bağlı olarak değil.
Beslenme adına da yapıyorum. Kas olarak kilo almak adına protein ağırlıklı besieniyorum. Bana özelden ziyade, şu plan yeni başlayan birisi için uygun diye bir link de olsa yeterli şuan için aslında.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

BodyForumTR Kullanım Kılavuzu - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı